Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ξύπας: “To 5 – 1 δεν λέει πολλά πράγματα”

Ξύπας: “To 5 – 1 δεν λέει πολλά πράγματα”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι το 5 – 1 στην πρεμιέρα επί του Πολυβώτη Νισύρου «δεν λέει πολλά πράγματα» καθώς έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής του Απόλλωνα Απολλώνων Γιώργος Ξύπας. Χαρακτηριστικά, μας δήλωσε τα ακόλουθα:

«Το 5 – 1 δεν λέει πολλά πράγματα για εμένα καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Σίγουρα πάντως είναι καλό το ότι ξεκινήσαμε θετικά και αυτός μας έχει ανεβάσει ψυχολογικά».

Ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Η πρεμιέρα ήταν καλή για εμάς παρά τα πολλά προβλήματα. Λόγω δουλειών πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν θέματα αυτή την περίοδο με τους ποδοσφαιριστές. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα συμβεί σε περίπου ενάμιση μήνα. Πολλοί παίκτες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ερχόντουσαν καθόλου στις προπονήσεις με αποτέλεσμα να μην έχουμε βρει ακόμα τον ρυθμό μας. Ελπίζουμε ότι με το τέλος της τουριστικής σαιζόν θα έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας και τα πράγματα θα είναι διαφορετικά».

Σε ερώτηση για τον στόχο της ομάδας απάντησε ως εξής:
«Θέλουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο που είναι βασικό. Από εκεί και πέρα θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε το ταμείο στο τέλος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments