Το ...βιολί τους οι Καλαματιανοί συνάδελφοι...

0

Έχει πολύ μεγάλη πλάκα τελικά Καλαματιανό site και με τον δικό του …γραφικό πλέον τρόπο, προσπαθεί να παρουσιάσει τα πράγματα όπως αυτό θέλει. Για μια ακόμα φορά αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε στο θέμα της μετακίνησης στη Ρόδο της Καλαμάτας για το παιχνίδι με τον Διαγόρα. Το news12 όπως και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, είναι ξεκάθαρο ότι ποσώς τους ενδιαφέρει αν η Καλαμάτα έρθει με τσάρτερ στη Ρόδο διατείνονται ορισμένοι συνάδελφοι. Δεν πάει να έρθει και με …διαστημόπλοιο. Δεν είναι το πρόβλημα αυτό, προφανέστατα. Εμείς δημοσιογραφικά ψάξαμε το θέμα και βρήκαμε πως, ο Διαγόρας δεν δίνει εισιτήρια στην Καλαμάτα για δημιουργία οργανωμένης εξέδρας και αυτή είναι η πραγματικότητα.

Νομίζουμε όμως πως θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσετε τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, σε ραδιοφωνική εκπομπή του SKY Ρόδος 100,8, το μέλος της ΠΑΕ Διαγόρας κ. Βαρθολομαίος Καμπουράκης:

«Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι η Καλαμάτα ουδέποτε ενημέρωσε επίσημα τον σύλλογο μας ότι επιθυμεί να μετακινήσει φιλάθλους της στη Ρόδο. Ο Διαγόρας δεν πρόκειται να δώσει εισιτήρια στην Καλαμάτα πέραν των 20 προσκλήσεων που δικαιούται. Δεν συναινέσαμε στο να γίνει οργανωμένη προσέλευση στο γήπεδο όπου φιλάθλους της Καλαμάτας. Πέραν των 20 προσκλήσεων αν έρθουν στη Ρόδο παραπάνω άτομα θα πρέπει να πάνε στο εκδοτήριο του γηπέδου χωρίς διακριτικά της ομάδας τους φυσικά, να αγοράσουν εισιτήριο και να μπουν στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους Ροδίτες».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ο κίνδυνος να μην βρεθούν εισιτήρια, απάντησε ευθαρσώς:
«Δεν μπορώ να το προεξοφλήσω από τώρα αλλά ναι, υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος όχι μόνο για όσους έρθουν από την Καλαμάτα αλλά ακόμα και για τους Ροδίτες. Και αυτό γιατί εμείς από την Πέμπτη θα προχωρήσουμε σε προπώληση εισιτηρίων. Τα εισιτήρια που θα εκδοθούν δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1000 – 1200 συνολικά λόγω του γνωστού προβλήματος που υπάρχει με το Στάδιο το οποίο δεν διαθέτει πλαστικά καθίσματα παντού. Όπως είναι γνωστό, η Football League προβλέπει την ύπαρξη πλαστικών καθισμάτων προκειμένου να ανοίξουν οι θύρες. Άρα λοιπόν, τα εισιτήρια που θα εκδοθούν θα είναι πολύ περιορισμένα και δεδομένου του ότι πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, δεν είναι απίθανο να έχουμε και sold out».

Όσο για το αν ο Διαγόρας θα συναινούσε σε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της Καλαμάτας αν το παιχνίδι γινόταν κάτω από άλλες συνθήκες (δηλαδή ήταν ανοιχτές όλες οι θύρες), ο κ. Καμπουράκης ήταν σαφής:
«Η γνώμη μου είναι ότι ο Διαγόρας δεν θα έπρεπε να συναινέσει για οργανωμένη μετακίνηση ακόμα και αν οι γηπεδικές συνθήκες ήταν καλύτερες. Είναι πολύ δύσκολο να αναλάβει τέτοια ρίσκα ένας σύλλογος. Είδατε τι έγινε στο περσινό μεταξύ μας μπαράζ, όπου ο Διαγόρας το πλήρωσε πολύ ακριβά και τιμωρήθηκε και με τιμωρία έδρας και με χρηματικό πρόστιμο».