Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου H απάντηση του ΑΟ Πυλίου στον Τσάτσο

H απάντηση του ΑΟ Πυλίου στον Τσάτσο

0
Dodekanisos

Απάντηση στον Διαμαντή Τσάτσο και τα όσα υποστήριξε νωρίτερα, δίνει με ανακοίνωση του ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου. Ειδικότερα:

“Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε τα όσα διαβάσαμε στην ανάρτηση του παίκτη-προπονητή της Α.Ε Λέρου Διαμαντή Τσάτσου σε ότι αφορά την σημερινή αναμέτρηση. Αρχικά τα όσα μπορεί να ακούει κάποιος ποδοσφαιριστής απ’ την εξέδρα και αυτά γίνονται σε κάθε γήπεδο του κόσμου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία εντυπώσεων και παρεξηγήσεων.

Η ομάδα μας επειδή όπως αναφέρει σχετικά και ο ίδιος έχει φιλικές σχέσεις με την ΑΕΛ έκανε μια προσπάθεια το ματς να γίνει Κυριακή, αφού τόσο εμείς όσο και η Α.Ε Λέρου έχουμε ακριβώς τα ίδια προβλήματα με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο όταν τα παιχνίδια γίνονται σε ακατάλληλες ώρες. Μάλιστα ο λόγος της αίτησης μας ήταν γιατί την Κυριακή το καταμαράν έφτανε στην Κω στις 15:35 και μετά το Blue Star Ferries είχε αναχώρηση στις 20:35 το βράδυ.

Δυστυχώς παρόλο που αρχικά είχαμε ενημέρωση απ’ την διοίκηση της ΑΕΛ ότι θα το κοιτάξουν αυτό δεν προχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιων ποδοσφαιριστών όπως μάθαμε στην συνέχεια. Είναι λογικό και επόμενο στην συνέχεια να ρωτήσαμε αν μπορεί να γίνει το ματς τουλάχιστον πιο αργά την Τρίτη για να δώσει το παρών περισσότερος κόσμος αφού επαναλαμβάνουμε ότι τόσο εμείς όσο και η Α.Ε Λέρου των τόσων ταξιδιών περιμένει κάθε ματς στην έδρα για να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά.

Όταν έγινε γνωστό ότι και πάλι υπήρχε πρόβλημα επαγγελματικό με κάποιος παίκτες της ΑΕΛ σταμάτησε κάθε είδους αίτημα και δεχτήκαμε ότι το ματς πρέπει να γίνει στις 13:30.
Η διοίκηση επομένως λειτούργησε ως όφειλε με σεβασμό και στον κόσμο της και στην ομάδα της Α.Ε Λέρου. Από εκεί και πέρα ο κάθε φίλαθλος είναι ελεύθερος (όπως γίνεται σε όλον τον κόσμο) να λέει την άποψη του και να εκφράζεται όπως θέλει στο γήπεδο. Αν κάποιο μέλος της διοίκησης προέβη σε χαρακτηρισμούς (που κάτι τέτοιο δεν υπέπεσε στην αντίληψη μας) ζητάμε συγνώμη.

Έχουμε μάθε να σεβόμαστε τον αντίπαλο και να τον θεωρούμε έτσι μόνο για 90 λεπτά. Η κίνηση της ομάδας να χειροκροτήσει τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΛ αλλά και του αγωνιστικού τμήματος να σεβαστεί την αντίπαλη ομάδα που ταξίδεψε με απουσίες τα λέει όλα.

Είμαστε συνοδοιπόροι και όχι αντίπαλοι σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο αναγκαζόμαστε να παίζουμε σε ώρες που δεν βολεύουν ούτε τους παίκτες μας, ούτε τον κόσμο μας.
Καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην ΑΕΛ”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments