Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Diakogeorgiou Junior Cup

Η αντίστροφη μέτρηση για το Diakogeorgiou Junior Cup έχει ξεκινήσει και από 6 έως 8 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. θα διεξαχθεί το εσωτερικό αναπτυξιακό τουρνουά μικρών ηλικιών, που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η εταιρεία κατασκευής και πώλησης ακινήτων «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου» σε συνεργασία με τον Ρ.Ο.Α. ετοιμάζουν κάτι πάρα πολύ καλό και πρωτοποριακό.

Ο εκ των εμπνευστών της ιδέας Βασίλης Διακογεωργίου μίλησε για τη διοργάνωση του τουρνουά: «Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη Ρόδο και θεωρούμε ότι αποτελεί την απαρχή για κάτι καλό. Η αγάπη μας για τον αθλητισμό είναι γνωστή και όπου μπορούμε βοηθάμε με πράξεις και ουσιαστικές κινήσεις.

Για πρώτη φορά θα στηρίξουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη του τένις μέσω του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί για τρεις μέρες στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. Είμαστε σίγουροι ότι το εγχείρημα αυτό, με τη βοήθεια και την τεχνογνωσία του Ρ.Ο.Α., του προέδρου του Μιχάλη Πανάγου και των συνεργατών του, θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Ήταν μία ιδέα, την οποία υλοποιούμε με διάθεση και μεράκι για να δούμε τα παιδιά να παίζουν και μάλιστα θα δοθούν και σημαντικά έπαθλα. Είμαστε πανέτοιμοι για το τουρνουά και είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά θα το ευχαριστηθούν, θα παίξουν, θα διασκεδάσουν, θα κάνουν νέους φίλους και θα έχουν ευκαιρία να περάσουν ένα ξεχωριστό τριήμερο».

ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΊ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Η εταιρεία «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου» θα τιμήσει τον Μιχάλη Χατζηιωάννου από τη Σύμη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και για την πρώτη θέση, που κατέκτησε στον 7ο διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου. Ο εξαιρετικός αθλητής θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. και θα τιμηθεί από τον Κάλλιστο και τον Βασίλη Διακογεωργίου.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments