Αρχική Videos Απίστευτο, “έφυγαν” επτά γιατροί μέσα σε ένα χρόνο στις Σέρρες!

Απίστευτο, “έφυγαν” επτά γιατροί μέσα σε ένα χρόνο στις Σέρρες!

1

Απίστευτο θανατικό στον ιατρικό κόσμο των Σερρών. Μέσα σε ένα διάστημα ενός έτους «έφυγαν» επτά γιατροί προκαλώντας μεγάλη θλίψη στις οικογένειες τους και στην κοινωνία των Σερρών καθώς όλοι τους ήταν αγαπητοί άνθρωποι. Η πιο πρόσφατη απώλεια αφορά στην γυναικολόγο Κατερίνα Παλλίδου. Με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο επίσης γιατρός Χάρης Τσιώνης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Σε ένα χρόνο. Ο Ευάγγελος Ντάντος παθολόγος, ο Κώστας Λαμπριανιδης ακτινολόγος, ο Βασίλης Μπεκιαρόπουλος γυναικολόγος, ο Γιώργος Τσαρτσαφλής παθολόγος, ο Νίκος Αργυριάδης γυναικολόγος, η Όλγα Καντζόγλου παθολόγος, ο Θωμάς Μέγαλος παθολόγος, ο Παναγιώτης Μακρίδης παθολόγος και τώρα η Κατερίνα Παλλίδου γυναικολόγος, όλοι συνάδελφοι και κανείς από φυσικά αίτια θανάτου (γήρας). Φτωχότεροι σαν ιατρική κοινότητα, φτωχότεροι σαν κοινωνία των Σερρών».

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ
10 months ago

Πρέπει να έχει αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Σήμερα πόσοι είναι οι γιατροί που πέθαναν στον Νομό Σερρών; Θα ήταν χρήσιμο να το μάθουμε. Θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε πόσοι γιατροί πέθαναν ξαφνικά και απρόσμενα σε όλη την Ελλάδα και ποιοι Νομοί παρουσιάζουν έξαρση θανάτων. Διαβάζοντας τους ξαφνικούς θανάτους, όπου αυτοί δημοσιοποιούνται, παρατηρώ ότι το μέγεθος του θανατικού κυμαίνεται κατά περιοχή! Η Θεσσαλία μοιάζει να έχει τα πρωτεία.