“Βόμβα” από το Κένεντι, “κατεβαίνει” ανεξάρτητος στις εκλογές!

0
Dodekanisos

Ανεξάρτητος θα «κατέβει» τελικά στις εκλογές του 2024 ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ανακοινώνοντας και επίσημα το ότι δεν θα διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών. Αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί αντιμέτωπος απευθείας με τον Ντόναλντ Τραμπ για την προεδρία.

«Είμαι εδώ για να δηλώσω τον εαυτό μου ανεξάρτητο υποψήφιο για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», είπε ο Κένεντι σε δηλώσεις που έκανε από τη Φιλαδέλφεια. «Δηλώνουμε ανεξαρτησία από τις κυνικές ελίτ που προδίδουν την ελπίδα μας και που ενισχύουν τις διαιρέσεις μας. Και τέλος, δηλώνουμε ανεξαρτησία από τα δύο πολιτικά κόμματα». Εν μέσω χειροκροτημάτων από το κοινό, ο Κένεντι απηύθυνε ένα λαϊκιστικό μήνυμα στην ανακοίνωσή του, καταγγέλλοντας εταιρείες, ΜΜΕ και πολιτικές ελίτ ότι μαζί διέφθειραν την κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι ορισμένα μέλη της οικογένειας Κένεντι εξέδωσαν κοινή δήλωση ως απάντηση, χαρακτηρίζοντας την ανακοίνωσή του «βαθιά θλιβερή» και «επικίνδυνη για τη χώρα μας». «Ο Μπόμπι μπορεί να έχει το ίδιο όνομα με τον πατέρα μας, αλλά δεν μοιράζεται τις ίδιες αξίες, όραμα ή κρίση», έγραφαν η δήλωση των Ρόρι Κένεντι, Κέρι Κένεντι, Τζόζεφ Π Κένεντι ΙΙ και Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ. Ωστόσο, τα παιδιά του υποστηρίζουν την προσφορά του και η νύφη του, Αμαρυλλίς Φοξ, είναι συν-διαχειριστής της εκστρατείας του.

«Οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να εξαπατηθούν από κανέναν που προσποιείται ότι έχει συντηρητικές αξίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ. Ονόμασε την εκστρατεία του Κένεντι «τίποτα περισσότερο από ένα σχέδιο ματαιοδοξίας για έναν φιλελεύθερο Κένεντι που θέλει να κερδίσει χρήματα από το όνομα της οικογένειάς του».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments