“Ο Πούτιν φταίει για τον πόλεμο στο Ισραήλ!”, λέει ο Ζελένσκυ!

0
Dodekanisos

O Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται σύμφωνα με τον Βολόντιμιρ Ζελένσκυ πίσω από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ. Μέσω ενός video που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ζελένσκυ κατηγόρησε τη Ρωσία λέγοντας ότι ήθελε να υποκινήσει αυτόν τον πόλεμο.

«Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η Ρωσία ενδιαφέρεται να υποκινήσει τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Έτσι ώστε μια νέα πηγή πόνου και οδύνης να διαβρώσει την παγκόσμια ενότητα και να επιδεινώσει τις διασπάσεις και τις αντιπαραθέσεις, βοηθώντας τη Ρωσία να καταστρέψει την ελευθερία στην Ευρώπη», ανέφερε ο Ζελένσκυ!

«Όλα αυτά αντιπροσωπεύουν μια πολύ μεγαλύτερη απειλή από αυτή που γνωρίζει ο κόσμος επί του παρόντος. Οι παγκόσμιοι πόλεμοι του παρελθόντος πυροδοτήθηκαν από τοπικές επιθέσεις. Ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε αυτήν την απειλή. Έχουμε ήδη προετοιμάσει τα απαραίτητα βήματα. Και ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να προστατεύσουμε την ανάγκη για μέγιστη παγκόσμια ενότητα», δήλωσε ο Ζελένσκυ.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας συνέχισε δείχνοντας το δάχτυλο στη Ρωσία ότι είναι σύμμαχος του Ιράν, το οποίο επίσης κατηγορείται για την αντιπαράθεση, λέγοντας: «Βλέπουμε τους Ιρανούς φίλους της Μόσχας να υποστηρίζουν ανοιχτά αυτούς που επιτέθηκαν στο Ισραήλ… Και όλα αυτά είναι μια πολύ μεγαλύτερη απειλή από ό,τι αντιλαμβάνεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments