Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Βόλεϊ: Όλα τα παιχνίδια της Κω

Βόλεϊ: Όλα τα παιχνίδια της Κω

0
telxinida kos koarasides
Dodekanisos

Με νίκη ξεκίνησε ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω και το ανδρικό πρωτάθλημα. Στο κλειστό γυμναστήριο της Κω το Σάββατο το βράδυ η νεανική ομάδα του Α.Ο. Αθλοπαιδιών με πολύ καλή απόδοση από όλους τους αθλητές νίκησε τον Κλεάνθη με 3-0 σετ κάνοντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο ανδρικό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με καλό σερβίς άνοιξε γρήγορα τη διαφορά στο σετ, δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε τη διάθεσή του. Στο δεύτερο σετ ο Κλεάνθης αιφνιδίασε τους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας και προηγήθηκε 7-1. στο σημείο αυτό η ομάδα στηρίχθηκε και πάλι στο καλό σερβίς και την άμυνα και με καλές επιλογές στην επίθεση, ανέτρεψε το σκορ και πήρε το σετ. Το τρίτο σετ κύλησε όπως και το πρώτο, δίνοντας το πρώτο τρίποντο στην ομάδα για φέτος.
Νωρίτερα, έγιναν και δύο συναντήσεις για τις κατηγορίες των νεανίδων και των εφήβων με τον Κλεάνθη.
Στις νεανίδες ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω ηττήθηκε από την ομάδα των νεανίδων του Κλεάνθη με 3-2 σετ. Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και διακυμάνσεις στο σκορ αφού οι αθλήτριες της ομάδας μας είχαν ασταθή απόδοση. Ξεκίνησαν άσχημα, χάνοντας το πρώτο σετ. Στη συνέχεια βελτιώθηκαν και έκαναν την ανατροπή παίρνοντας τα δύο επόμενα σετ, αλλά ακολούθησε καθίζηση στην απόδοση των κοριτσιών μας και ο Κλεάνθης βρήκε την ευκαιρία και πήρε τα επόμενα σετ και τη νίκη.
Στο εφηβικό, το παιχνίδι ήταν εύκολο για την ομάδα μας που αυτούσια αγωνίζεται και στο ανδρικό. Οι αθλητές του Α.Ο. Αθλοπαιδιών ουσιαστικά έκαναν την προθέρμανσή τους για το βραδινό ματς και σε μικρό χρονικό διάστημα νίκησαν εύκολα τους έφηβους του Κλεάνθη με 3-0 σετ. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι μεγάλη. Η ομάδα μας απλώς επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της και έκανε συντήρηση δυνάμεων για το βραδινό παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα έγιναν το Σάββατο 13/12:

Κατηγορία νεανίδων

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 13.30 κλειστό γυμναστήριο Κω

Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω -Α.Ε.Σ. Κλεάνθης 2-3 (23-25, 25-16, 25-22, 17-25, 11-15) σε 118’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Βλάχου Αναστασία, Γιαννοπούλου Ευγενία, Μήλα Ευγενία, Κεφαλιανού Μαρία, Πισσάρη Γιάννα, Φεσσάρα Ειρήνη, Αθανασιάδη Αγγελική, Αθανασιάδη Χριστίνα, Γεωργίου Ξένια, Ζαμάγια Σταματία, Χατζηνικολάου Ευαγγελίνα, Μήλα Άννα, Σταμόγλου Μαρία.
Α.Ε.Σ. Κλεάνθης (Παπακωνσταντίνου Λ.) Τσιράκου, Κάππα, Τζανουδάκη, Ακάι, Χατζηβάσιλα, Αθανασάκη, Γαβαλά, Σκούφρη, Κατίνα.
Διαιτητές ήταν οι Σταματίου Σωτήρης και Κρίτσα Νικολέττα.

Κατηγορία εφήβων:

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 16.00 κλειστό γυμναστήριο Κω

Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω-Α.Ε.Σ. Κλεάνθης 3-0 (25-9, 25-13, 25-9) σε 39’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Μωρές Μιχάλης, Περής Παναγιώτης, Τρούμπας Νίκος, Χριστοφοράκης Στέλιος, Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Γιαννόπουλος Χρήστος, Ζαμάγιας Παντελής, Παπαστεριάδης Θεοδόσης.

Α.Ε.Σ. Κλεάνθης (Πότσου Νικόλαος) Μπακάλης, Ανδρέου, Γιακούμαρος, Λολάκης, Κώτης, Μενεξής.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Λαζαράκης Λάζαρος και Κρίτσα Νικολέττα.

Κατηγορία ανδρών:

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 20.30 κλειστό γυμναστήριο Κω

Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω-Α.Ε.Σ. Κλεάνθης 3-0 (25-11, 25-16, 25-15) σε 59’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Μωρές Μιχάλης, Περής Παναγιώτης, Τρούμπας Νίκος, Χριστοφοράκης Στέλιος, Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Γιαννόπουλος Χρήστος, Ζαμάγιας Παντελής, Παπαστεριάδης Θεοδόσης, Σταμόγλου Μανόλης.
Α.Ε.Σ. Κλεάνθης (Πότσου Νικόλαος) Μπακάλης, Ανδρέου, Γιακούμαρος, Λολάκης, Κώτης, Μενεξής Πότσου, Τζανουδάκης, Κολοκοτρώνης, Καρυώτης, Σιμάτος.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Σταματίου Σωτήρης, Λαζαράκης Λάζαρος και Κρίτσα Νικολέττα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments