Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άνετος ο Ορφέας!

Άνετος ο Ορφέας!

0
orfeas oloi
Dodekanisos

Μία άνετη νίκη (με 4 – 0), έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, κατάφερε να πάρει ο Ορφέας κόντρα στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη όπου είχαν την υπεροχή στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως στη συνέχεια οι «κόκκινοι» ισορρόπησαν και κατάφεραν στο 60′ με σουτ του Γκρέμσι έξω από την περιοχή να ανοίξουν το σκορ (1 – 0). Στο 69′, ο Καρτάλης έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά με τον Μακρή να πηδάει πιο ψηλά απ’ όλους και να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 2-0. Το 3-0 έγινε από τον Στεργιόπουλο με εξαιρετική ατομική προσπάθεια μέσα από την περιοχή και δυνατό σουτ. Στο 87′ ο Πριλόν από θέση τετ α τετ πλάσαρε και «έγραψε» το τελικό 4-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Αχιολάς, Πιτσάρη)
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Τσικούρης(46′ Μακρής), Στόϊος, Γιαννόπουλος, Διακοηλίας, Τσιρίκος, Γκρέμσι (62′ λ.τ. Καρπάτσης), Καρτάλης (70′ Ψαράς), Λουκίσσας, Ντριλόν, Στεργιόπουλος
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΩΝΑΣ: Στελλάς, Ντίρος, Πόνιας, Παπαδόπουλος, Γερακούδης, Χατζηνικόλας, Χατζηνικολάου (30 λ.τ. Παρδαλού), Γιωργάς, Σπανός, Κοστώβ, Χατζημανώλης, Παλλογιάννης (85′ Πατουχέας)

Αλέξανδρος Δραγάτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

malona endekada

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments