Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Διπλασίασε τις νίκες του ο Άγιος Ισίδωρος

Διπλασίασε τις νίκες του ο Άγιος Ισίδωρος

0
agios isidoros
Dodekanisos

Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άγιος Ισίδωρος ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του με 3 – 0 του Ροδιακού και έφθασε τους 9 βαθμούς, έχοντας και τρεις ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχαν την πλήρη υπεροχή και πέτυχαν και τα τρία τους τέρματα. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μέτριο και δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που ήταν στο γήπεδο του Αγίου Ισιδώρου.
Στο 49’ ο Χαρτοφύλλης μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή και με ένα σουτ σχεδόν από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1 – 0.
Στο 54’ μετά από ένα …σόλο, ο Γεωργαλλής «άδειασε» τρεις παίκτες, πάσαρε στον Χαρτοφύλλη και αυτός με πλασέ πέτυχε το 2 – 0.
Στο 89’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και προσωρινή απόκρουση των αμυντικών, ο Καλαϊτζής με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Ροδίτης, Γεωργάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Καλαϊτζής, Δημητράκης, Σάββενας Μ., Βονάκης, Σαράντης (82’ Γιακουμής), Γεωργαλλής (88’ Διακοπαρασκευάς), Μόσχος (75’ Στραβογιάννης), Σάββενας Σ., Χαρτοφύλλης
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Λουάϊ (88’ Κοντογιάννης), Τσιμπιδάκης, Κλάψης, Τσακίρης, Μάκρας, Τρίγκας, Κοντουδιός, Αντωνιάδης, Τσιμπούκας (70’ Πουλής), Χρυσοχόος, Παπανικολάου (82’ Τσοπανάκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments