Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Βγάλαμε πολύ πάθος!»

«Βγάλαμε πολύ πάθος!»

0
mixos petros dilosis
Dodekanisos

Πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες μετά την βαριά ήττα από τον Ηλυσιακό, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Τράχωνες Αλίμου, ο προπονητής του Ιάλυσου Πέτρος Μίχος. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στο news12 τόνισε:
«Ήταν μια γρήγορη επαναφορά για την ομάδα μου μετά το σοκ στου Ζωγράφου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και το πάθος που έδειξαν. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος όμως υπάρχουν σημεία που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Μετά το πέρας του 1/3 του πρωταθλήματος έχουμε διαπιστώσει ότι εκτός έδρας δεχόμαστε πολλά γκολ και θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα γιατί δεν γίνεται να δεχόμαστε τόσα γκολ εκτός έδρας συνεχώς. Τώρα, έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της Κυριακής στη Ρόδο για το οποίο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».
Σε ερώτηση για το που πιστεύει ότι κρίθηκε το παιχνίδι, απάντησε ως εξής:
«Οι παίκτες μου έβγαλαν πολύ πάθος και μπήκαν πολύ καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, αντιδρώντας στο περίεργο γκολ που δεχθήκαμε με τη μπάλα να περνάει από τέσσερα άτομα και να καταλήγει στα δίχτυα. Ήταν σαν να το βάλαμε μόνοι μας. Ήρθε το γρήγορο γκολ του Μαθιού και κλειδώσαμε το παιχνίδι»
Σχετικά με τη διαιτησία είπε:
«Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία και δεν σχολιάζω αλλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι ορισμένες φορές δεν σε αφήνουν να το χαρείς. Και δεν το λέω μόνο για τα δικά μας παιχνίδια αλλά και για άλλων ομάδων, επειδή παρακολουθώ τα πάντα».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γραμματικός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments