Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ήταν και πάλι ΙΑΛΥΣΟΣ!

Ήταν και πάλι ΙΑΛΥΣΟΣ!

0
ialisos oloi
Dodekanisos

Άμεσα επανήλθε στις επιτυχίες ο Ιάλυσος! Μετά την βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ηλυσιακό, οι «ερυθροκίτρινοι» επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και πέρασαν ευκολότερα απ’ ότι μαρτυράει το τελικό 2 – 3 από τον Άλιμο όπου αντιμετώπισαν τους Τράχωνες. Οι παίκτες του Πέτρου Μίχου, συνολικά έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από μια ομάδα που κατά διαστήματα έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν την υπεροχή με εξαίρεση ορισμένα κενά διαστήματα τα οποία επέτρεψαν στους παίκτες των Τραχώνων να πετύχουν δυο γκολ τα οποία όμως δεν ήταν αρκετά για να τους δώσουν κάτι παραπάνω. Οι παίκτες του Ιάλυσου έχουν φτιάξει πλέον την ψυχολογία τους και περιμένουν να υποδεχθούν ον Φωστήρα στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με εντελώς διαφορετικό αέρα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 10′ ο Γοργάκης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά αλλά ο Καζάντζης δεν πρόλαβε τη μπάλα να την προωθήσει στα δίχτυα.
Στο 11′ ο Κοιλιάρας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγα θέση αλλά ο Αμουτζάκης απόκρουσε δύσκολα. Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα.
Στο 15′ ο Χρήστου έκανε ένα σουτ από τα δεξιά και έξω από την περιοχή με τη μπάλα να διαγράφει μια περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο πάνω μέρος των διχτύων της εστίας του Χειμωνέττου (άουτ).
Στο 19′ κάθετη του Ρεκλείτη από το κέντρο και προς τα δεξιά, ο Κοιλιάρας μπήκε μέσα στην περιοχή και σούταρε δυνατά αλλά και πάλι ο Αμουτζάκης απόκρουσε δύσκολα για να διώξουν στη συνέχεια ξανά οι αμυντικοί. Ακόμα μια σημαντική στιγμή για τον Ιάλυσο.
Στο 21′ ο Κοιλιάρας εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα κόντραρε στο οπισθοχωρημένο Καζάντζη και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους γηπεδούχους.
Στο 25′ κόρνερ για τον Ιάλυσο με εκτελεστή τον Κοιλιάρα αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι έδιωξαν τη μπάλα από την περιοχή τους.
Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι. Την είδε ο Φυλακούρης για φάουλ πάνω στον Σάμιο κοντά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Φάουλ σε επικίνδυνο σημείο για τους Τράχωνες στο 27′.
Εκτέλεσε ο Γοργάκης αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στο τοίχος με αποτέλεσμα να πάρει περίεργη τροχιά και να τη διώξουν οι αμυνόμενοι σε δεύτερο χρόνο σε κόρνερ.
ΓΚΟΛ για τον Ιάλυσο! Ο Κοιλιάρας εκτέλεσε κόρνερ στο 31′, ο Φυλακούρης ενώ ήταν μέσα στην περιοχή έκανε ένα γύρισμα και ο Αθανασίου που κέρδισε μια κόντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στη συνέχεια με κοντινό πλασέ κάνοντας το 0 – 1.
ΓΚΟΛ για τους Τράχωνες! Στο 37′ ο Γοργάκης εκτέλεσε κόρνερ (δεύτερο σερί), οπ Καζάντζης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πρέπει να βρήκε σε παίκτη του Ιάλυσου, μπέρδεψε τον Χειμωνέττο και κατέληξε στα δίχτυα (1 – 1).
Στο 44′ ο Κοκκίνης έκανε τη σέντρα, ο Νταϊφώτης δεν απομάκρυνε καλά και η μπάλα γύρισε προς την εστία με τον Αμουτζάκη πάνω στη γραμμή να διώχνει με γροθιές σε κόρνερ.
Στο 61′ η μπάλα έφθασε μέσα στην περιοχή στον Σάμιο ο οποίος σούταρε ανενόχλητος όμως ο Αθανασίου έκανε την προβολή και την τελευταία στιγμή έστειλε τη μπάλα να καταλήξει κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για την άμυνα του Ιάλυσου που στην περίπτωση αυτή παρουσίασε κενό.
Στο 63′ ο Κοιλιάρας ενώ ήταν στην περιοχή γύρισε τη μπάλα στον Λιόση ο οποίος από καλή θέση δεν έπιασε το σουτ που επιθυμούσε και ο ίδιος με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ.
ΓΚΟΛ για τον Ιάλυσο! Στο 74′ εκτελέστηκε κόρνερ για τον Ιάλυσο, ο Σπάρταλης με τον Λύρα έκαναν το ένα – δυο με τον δεύτερο να γυρίζει τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας όπου ο Μαθιός με κοντινό πλασέ έκανε το 1 – 2. Χρυσή αλλαγή για τον Πέτρο Μίχο καθώς ο Μαθιός σκόραρε ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στο 75′ είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καραγιάννης μάλλον για εξύβριση. Αντέδρασαν έντονα οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή ενώ ακούστηκαν πολλά “Γαλλικά” από την εξέδρα.
Στο 83′ ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα προς την Λύρα αλλά πριν πλασάρει ο βραχύσωμος παίκτης του Ιάλυσου, έδιωξε με προβολή ο Νταϊφώτης.
Στο 86′ ο Πετούσης μπήκε στην περιοχή αλλά έκανε πολύ άσχημο σουτ με τη μπάλα να φεύγει πολλά μέτρα μακριά από την εστία του Χειμωνέττου (άουτ).
ΓΚΟΛ για τον Ιάλυσο! Στο 90′ ο Κοιλιάρας έκανε πάσα στον Λύρα ο οποίος πήγε στο ένας έναντίον ενός με τον Νταϊφώτη, έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε λίγο και κατέληξε στη γωνία του Αμουτζάκη για να γίνει το 1 – 3.
ΓΚΟΛ για τους Τράχωνες! Στο 91′ ο Φλυκαούρης έκανε κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας (έκανε “τσαφ”), με αποτέλεσμα ο Σαμιώτης να κάνει το σουτ και να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Χειμωνέττος αλλά ο Πετούσης που καραδοκούσε με πλασέ έστειλε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα του Ιάλυσου κάνοντας το 2 – 3.
Διαιτητής ήταν ο Κουντουριώτης (Μουγιακάκος, Πλακάς) από τον σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Αμουτζάκης, Κόπελας, Γοργάκης, Αφράτης, Νταϊφώτης, Κατσαδούρος (79′ Μανωλιάς), Χρήστου (83′ Πετούσης), Σαμιώτης, Καζαντζής, Σάμιος, Καραγιάννης
ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος Άγγελος, Λιόσης, Χειμωνέττος Κώστας (73′ Μαθιός), Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Σαχίνης, Κοκκίνης, Σπάρταλης (86′ Πλύγκος), Κοιλιάρας, Χατζηκοσμάς (59′ Λύρας)

Ανταπόκριση: Γιώργος Γραμματικός

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments