Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Γκολ και θέαμα στην Αρχίπολη!

Γκολ και θέαμα στην Αρχίπολη!

1
ethnikos oloi
Dodekanisos

Πιο αποφασιστικός ο Εθνικός Αρχίπολης, ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο των Ιπποτών τους οποίους κέρδισε στο γήπεδο του με 4 – 3 κα πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι που είχε να προσφέρει πολλά γκολ και θέαμα στον κόσμο που του παρακολούθησε. Στο 25’ ο Κρεκούκιας με ωραίο σουτ έκανε το 1 – 0 και στο 35’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ πέτυχε το 2 – 0. Στο 49’ ο Σώτα μείωσε σε 2 – 1 όμως ο Εθνικός πέτυχε και άλλο τέρμα με τον Μπεγκάσι στο 70’ (3 – 1). Οι Ιππότες δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν με τον Αλιάϊ στο 73 σε 3 – 2. Στο 82’ ο Θεόδωρος Λυριστής πέτυχε το 4 – 2 και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ταφάνι διαμόρφωσε το τελικό 4 – 3.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καρπαθάκης, Θυριάκης, Πάλλας, Μπαρμπαντώνης, Μ. Λυριστής, Χατζηνικόλας, Μαυριός (85’ Σαββάκης), Κρεκούκιας, Μπεγκάσι, Παπανθύμου (76’ Χατζηπαυλής), Θ. Λυριστής (84’ Κουτσουμπάρης)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σαγρής, Κωνσταντίνου, Ζωάννου, Φωταράς (46’ Γκίνος), Μαρίνος, Τζελάϊ, Ντούσκου, Εμίρογλου (86’ Καπουράνης), Αλιάϊ (85’ Ζαγκότσης), Ταφάνι, Σώτα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης21
Μάκης21
8 years ago

Κύριε Δραγάτη ειναι η 5η φορα που γίνεται αυτό φέτος. Η Φωτογραφία που βάζετε στα άρθρα μας είναι προπέρσινη. Μόλις τρεις παίκτες απο την συγκεκριμένη φώτο αγωνίζονται πλέον στην ομάδα μας. Είναι ασέβεια προς τον Εθνικό. Θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε κάποιο παιχνίδι μας που και που όπως έκαναν τα άλλα σάιτ.