Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Τρία γκολ και ένα ”δώρο ”

Τρία γκολ και ένα ”δώρο ”

0
DSCN6427
Dodekanisos
Nικηφόρο πέρασμα έκανε σήμερα ο Ταξιάρχης  από τους Αγ. Αποστόλους αφού νίκησε με 4-1 την Ροδίων Αθλ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και κατάφεραν να βάλουν δύο γκολ με τους γηπεδούχους να έρχονται στο 59΄και να μειώνουν με το Βάχούδη. Και εκεί που πίστεψαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση ο Καλοπήτας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1 και τους έκοψε τα ”φτερά”, κάνοντας τους δώρο και το 4ο γκολ με το οποίο ”σφράγισαν” την νίκη τους. Επίσης να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες μετά από αποβολή του Αγκά στο 38’ (απευθείας κόκκινη)για εξύβριση σε αντίπαλο παίχτη και του Τάκκου( απευθείας κόκκινη) στο 63΄ γιατί ανέτρεψε αντίπαλο σε προφανή θέση για γκολ. Τέλος  στο 75΄αποβλήθηκε ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας κ. Μαντάς επειδή ενώ του έγιναν συστάσεις συνέχισε να διαμαρτύρεται σε αποφάσεις του διαιτητή Ράδου.

Tα γκολ

24’ Το 0-1 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Καλοπήτα.

39’ Ο Γκανιάτσας με διαγώνιο σουτ από δεξιά έκανε το 0-2.

59΄Ο Βλαχούδης με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2.

68΄Ο Γερακούδης  έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει  στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καλοπήτας με πλασέ  την έστειλε στα δίχτυα για το 1-3.

71΄Ο Κασιώτης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κυπριώτης έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό σημειώνοντας αυτογκολ, 1-4.

Ενοχλημένος από τη διαιτησία  του Ράδου ήταν ο προπονητής των γηπεδούχων για ορισμένες απόφάσεις φάουλ. Καλοί οι Λατσός και Σάββενας.

Ροδίων Αθλ: Ζανής, Ηλιάδης, Βλαχούδης, Σκαρτάδος, Τάκκος, Χατζηγιαννάκης, Πρωτοδελάκης(71΄Λαγκάλης), Κυπριώτης, Κατταβενάκης, Ελένης, Σπανός.

Ταξιάρχης: Δρόσος, Χαμιτάι, Καντιμοίρης(76΄Μακιάρης), Μακρής, Καπισίκης, Καλοπήτας, Γκανιάτσας, Σκουρλής(64΄Κατσούρης), Γερακούδης, Αγκάς, Κασιώτης(79΄Σακκάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments