Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Δύο γκολ, δύο απώλειες

Δύο γκολ, δύο απώλειες

0
atromitros
Dodekanisos
Με δύο γκολ φιλοδώρησε ο Ατρόμητος Δ. τον Ροδιακό που παρόλο που προσπάθησε σε κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο Διμυλιάς. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα όμως δε μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα αφού το σουτ του Χατζηδιάκου ‘’σταμάτησε’’ στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αξιώτη. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος κατάφερε να μετουσιώσει την ανωτερότητα του σε γκολ με τον Γεωργαντά Κ. στο 50΄ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και τον  Χατζηδιάκο λίγο πριν το φινάλε του αγώνα να διπλασιάζει τα τέρματα τους  με σουτ στο δεξί ‘’παραθυράκι’’ του Γιαννόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι παρόλα αυτά δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες να μπουν στο παιχνίδι , αλλά δεν απέδωσαν καρπούς με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει σαν φυσικό επακόλουθο. Το μόνο αρνητικό στον αγώνα ήταν ο τραυματισμός του τερματοφύλακα του Ροδιακού Αξιώτη στο 70′ όπου έγινε και αναγκαστική αλλαγή, καθώς και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη)του Πάλλα στο 85′ για αντικανονικό μαρκάρισμα.Τέλος να  αναφέρουμε πωτ ο Δ.Σ. και οι παίχτες της ομάδος αφιερώνουν τη νίκη αυτή στον άδικο χαμό της γυναίκας του πρώην προέδρου της ομάδος κ. Γκουγκουντρή Ιωάννη.

Φάσεις/γκολ

35΄Στο δεξί κάθετο δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Γεωργαντά Κ. μέσα από την περιοχή ύστερα από λάθος βολέ του Αξιώτη.

37΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σέντη απόκρουσε εντυπωσιακά ο Καρίκης στο ‘’Γ’’.

50΄Μετά από συνδυασμό του Παστού με τον Χατζηδιάκο, ο Γεωργαντάς Κ. πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 1-0.

73΄Ο Χατζηδιάκος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δεξί ‘’παραθυράκι’’ του Γιαννόπουλου διαμορφώνοντας το 2-0.

Καλή η διαιτησία του Κακάνη με βοηθούς τους Πατσιόπουλο και Βουτσά.

Ατρόμητος Δ.: Καρίκης, Παρτσακουλάκης,Μεγαλούδης, Αρφαράς, Πετρόπουλος(60΄Πάλλας), Φλεβάρης, Γιωργαντάς Ν., Σαρικάς(68΄Κοσμάς), Γιωργαντάς Κ., Χατζηδιάκος, Παστός(75΄Πετράς).

Ροδιακός: Αξιώτης(70΄λ.τ. Γιαννόπουλος), Κουτσομανωλάκης(46΄Συμιξής), Πόγιας, Τσακίρης, Σαρούκος, Μπουλουντίδης, Σέντης(80΄Πιλάτος), Χαλκιάς, Γιωργαλλής, Αντωνιάδης, Παπανικολάου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments