Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ηρακλής Μαριτσών: Χάσταλης και οι πρώτες ανανεώσεις

Ηρακλής Μαριτσών: Χάσταλης και οι πρώτες ανανεώσεις

0
Dodekanisos

Τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς ξεκίνησε και επίσημα ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή του προπονητή Χρυσόστομου Χάσταλη αλλά και τις πρώτες ανανεώσεις. Αναλυτικά:

“Το ΔΣ του Ηρακλή Μαριτσών ανακοινώνει: Επίσημα πλέον στο τιμόνι της ομάδας μας θα βρίσκεται ο Κ. Χρυσόστομος Χασταλης, μια ευχάριστη εξέλιξη αφού αποτέλεσε επιθυμία της διοίκησης, τον οποίο όλοι γνωρίζουμε για την δουλειά και την σοβαρότητα του από το προηγούμενο πέρασμα του από την Ηρακλή μας.. Επιπλέον επιθυμία του ίδιου αλλά και της διοίκησης ήταν να βρίσκεται στο τεχνικό Τιμ ο Γιάννης Ροδανακης, όπως και έγινε, ο οποίος διαμένει και στο χωριό μας και γνωρίζει τις ανάγκες της ομάδας και γενικά τι σημαίνει ο Ηρακλής.. Για το τέλος αφήσαμε άλλη μια ευχάριστη είδηση, στο πλάι του Χρυσοστόμου Χασταλη θα βρίσκεται ένας διακεκριμένος πρώην ποδοσφαιριστής , ένα δικός μας παιδί μαριτσένος προερχόμενος από τις ακαδημίες του Ηρακλή μας, με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις, με μεγάλη προσφορά στον Ηρακλή μας πρώτα ως ποδοσφαιριστής αλλά μέχρι και σήμερα στο χώρο των ακαδημιών που ασχολείται τα τελευταία χρόνια, φυσικα και πρόκειται για τον Σάββα Κουρο..Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες και πάνω από όλα με υγεία… ΜΟΝΟ ΉΡΑ”.

“Το ΔΣ του Ηρακλή Μαριτσών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του Μπάμπη βασιλωτου.. Παραμένοντας πιστός στρατιώτης του Ηρακλή μας για άλλη μια χρονιά..Μια ανανέωση που συνοδεύτηκε με τον Μανώλη παπάδημητρη να του παραδίδει το χρίσμα του αρχηγού. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.. ΜΟΝΟ ΗΡΑ”.

“Το ΔΣ του Ηρακλή Μαριτσών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του Μιχάλη παπακωνσταντη ο οποίος έκανε άλλη μια εξαιρετική χρονιά, όντας πολύτιμος για την ομάδα,αλλος ένας πιστός στρατιώτης του Ηρακλή μας. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.. ΜΟΝΟ ΗΡΑ”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments