Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Νίκη αφιερωμένη στον Ιωάννη Καρρά

Νίκη αφιερωμένη στον Ιωάννη Καρρά

1
Athletico_Afandou
Dodekanisos
Nίκη με 2-1 πήρε ο Αγ. Λουκάς επί του Δαμάγητου σε ένα παιχνίδι που στο φινάλε πρόσφερε πλούσιο θέαμα καθώς οι φάσεις εκατέρωθεν διαδεχοταν η μια την άλλη. Ωστόσο το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να έχουν μερικές καλές στιγμές και το Δαμάγητο απλώς μια ανούσια υπεροχή κατά διαστήματα .Όμως οι παίχτες του Γιώργου Μπακίρη ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν πρώτοι με ένα γκολ του Μανέττα στο 27΄της αναμέτρησης.Στην επανάληψη και μετά το 65′ περίπου, οι δύο ομάδες κυνήγησαν με πάθος το γκολ δημιουργώντας πάμπολλες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, όμως ο Αγ. Λουκάς κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά με το Μανέττα, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ στο 80΄με τον Κάβουρα.Τέλος να αναφέρουμε πως το Δ.Σ.  και οι παίχτες του  Αγ. Λουκά αφιερώνουν την νίκη αυτή στην μνήμη του Καρρά Ιωάννη πατέρα της Αγγελικής η οποία είναι φίλη του ποδοσφαιριστή Μπάλλα και οπαδός της ομάδος.

Φάσεις/γκολ

1’ Ο Σταυριανάκης εξ επαφής δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

6΄Ο Πότσος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

27΄Μετά από κόρνερ του Σφουγγαριστού ο Μανέττας με κεφαλιά έκανε το 0-1.

60΄Από μπαλιά του Κανέλου, ο Μανέττας βρέθηκε απέναντι από τον Κοντογιάννη αλλά αντί να τον πλασάρει προσπάθησε να τον τριπλάρει με τον τελευταίο να μπλοκάρει.

70΄ Στο οριζόντιο δοκάρι βρήκε το απευθείας φάουλ του Κανέλου από τα 40 μέτρα.

75΄Ο Μανέττας από λάθος του Κοντογιάννη έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έκανε το 0-2.

80΄Ο Κάβουρας με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Μέτρια η διαιτησία του Πατσιόπουλου  με βοηθούς τους Κακάνη και Βουτσά.

Δαμάγητος: Κοντογιάννης, Καραβαΐλης(52΄Κάβουρας), Νικολίκος(52΄Κουντουράκης), Θάνος(68΄Αρφαράς), Τρούλης, Τσίγκριλας, Μέμμα, Ξηροκώστας, Πασσάλης, Πότσος, Σταυριανός.

Αγ.Λουκάς: Ζιάκας, Καλογήρου, Φιλίππου, Σπανός Μ., Σαλπέας(46΄Σέντης), Νικολής, Χατζαντώνης(75΄Μπότα), Μπάλλα, Κανέλος, Σφουγγαριστός(30΄Σπανός Σ.), Μανέττας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vasilis mous.
vasilis mous.
12 years ago

Πού… χάθηκες Swthrhs??..(τσα)