Τραμπ: “Επιστρέφω στον Λευκό Οίκο και αλλάζω τα πάντα άμεσα”

0
Dodekanisos

Σημαντικές είναι οι αλλαγές που αναμένεται να σημειωθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν ο Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει τις εκλογές του 2024. Μερικές από τις σημαντικές υποσχέσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ που διεκδικεί και πάλι τον Λευκό Οίκο, είναι και οι ακόλουθες:

-Ο Τραμπ υπόσχεται να προσπαθήσει να απολύσει δεκάδες χιλιάδες κυβερνητικούς υπαλλήλους στο πλαίσιο της απόφασης του «να καταστρέψει ολοκληρωτικά το βαθύ κράτος», όπως έχει πει. Θα προσπαθήσει να το κάνει αυτό με τη βοήθεια ενός κανονισμού που ψήφισε το 2020, γνωστό ως «Πρόγραμμα F», που του επιτρέπει να αναδιατάξει μεγάλο αριθμό εργαζομένων. Στο επίκεντρό του, όπως ανακοίνωσε, θα είναι «διεφθαρμένοι γραφειοκράτες στο σύστημα δικαιοσύνης, της εθνικής ασφάλειας και των υπηρεσιών πληροφοριών».

-Ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ακόμη και πριν από την ορκωμοσία. Αυτό περιλαμβάνει τη διακοπή της «συνεχούς αποστολής αμερικανικών κεφαλαίων στην Ουκρανία».

-Υποσχέθηκε ότι θα ζητήσει από το Κογκρέσο να εγκρίνει έναν νόμο που λέει ότι υπάρχουν «μόνο δύο φύλα» που δίνονται κατά τη γέννηση. Τα νοσοκομεία που πραγματοποιούν ορμονοθεραπεία και χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου δεν θα λαμβάνουν πλέον ομοσπονδιακή χρηματοδότηση επειδή δεν θα πληρούν τα ομοσπονδιακά πρότυπα υγείας και ασφάλειας. Επίσης θα ζητήσει από το Κογκρέσο να απαγορεύσει τις ορμονικές ή χειρουργικές παρεμβάσεις για τρανς ανηλίκους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments