Αρχική Επικαιρότητα Θετικοί στον κορονοϊό οι εμβολιασμένοι Λιβανός και Χειμάρας

Θετικοί στον κορονοϊό οι εμβολιασμένοι Λιβανός και Χειμάρας

0
Φωτογραφία: cnn.gr
Dodekanisos

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. Ενώ θετικός στον Covid-19, έχει βρεθεί και ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Θέμης Χειμάρας.

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Λιβανός. Επιπλέον υπογραμμίζει ότι «όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι από το σπίτι με τηλεργασία. Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο #εμβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Εύχομαι σε όλους όσοι βιώνουν ανάλογη εμπειρία, να την ξεπεράσουν γρήγορα και ανώδυνα».

Θετικός στον κορονοϊό και ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας

Μετά τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, θετικός βρέθηκε και ο πλήρως εμβολιασμένος βουλευτής της ΝΔ, Θέμης Χειμάρας.

Ο κ. Χειμάρας έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι μετά διαγνωστικό έλεγχο βρέθηκε θετικός στον ιό και μέχρι στιγμής δεν έχει συμπτώματα:

«Κατά τη διενέργεια τακτικού μοριακού ελέγχου ανίχνευσης covid, το αποτέλεσμά μου βρέθηκε θετικό.

Πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς συμπτώματα, έχω ήδη επικοινωνήσει με τον οικογενειακό μας γιατρό, αλλά και με τις πρόσφατες επαφές μου ώστε να τους ενημερώσω σχετικά και ακολουθώ τις ιατρικές οδηγίες και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ

Συνεχίζω την εργασία μου διαδικτυακά πλέον και για όσο διάστημα χρειαστεί, έως ότου αρνητικοποιηθώ.

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να μας απειλεί και η ασπίδα προστασίας μας είναι το εμβόλιο και η διαρκής τήρηση των μέτρων πρόληψης.

Προσοχή, ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά», έγραψε ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments