Αρχική Videos “Θα επιβάλλουμε κυρώσεις ιστορικών διαστάσεων κατά της Μόσχας!”

“Θα επιβάλλουμε κυρώσεις ιστορικών διαστάσεων κατά της Μόσχας!”

0

Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς σκοπεύουν να συνεχίσουν να ασκούν πίεση στη Ρωσία με την επιβολή κυρώσεων «ιστορικών διαστάσεων», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζo Μπάιντεν.
«Θα συνεχίσουμε να ασκούμε πίεση στον Πούτιν επιβάλλοντας ιστορικές κυρώσεις και περιορισμούς», δήλωσε ο Μπάιντεν σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τρουντώ. Την ίδια στιγμή, ο Μπάιντεν είπε επίσης ότι η Αμερική θα συνεχίσει να παρέχει στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψη του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ στη Μόσχα, λέγοντας ότι η προσέγγιση μεταξύ Ρωσίας και Κίνας είναι «πολύ υπερβολική» και τόνισε ότι η Αμερική είναι πολύ πιο επιτυχημένη όσον αφορά τη δημιουργία συμμαχιών.

«Τι υποχρεώσεις έχουν αναλάβει στο οικονομικό σχέδιο; ρώτησε ο Μπάιντεν έναν δημοσιογράφο που του ζήτησε να σχολιάσει τη συνάντηση μεταξύ Ρώσου και Κινέζου προέδρου.
«Δεν παίρνω ελαφριά την Κίνα και τη Ρωσία, ωστόσο, νομίζω ότι υπερβάλλουμε. Τους τελευταίους τρεις μήνες, ακούω ότι η Κίνα σχεδιάζει να προμηθεύσει τη Ρωσία με τεράστιες ποσότητες όπλων. Δεν λέω ότι δεν θα το κάνει αλλά έως τώρα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο Μπάιντεν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments