Αρχική Videos Καναδάς: Έρχονται και άλλοι νόμοι για τη λογοκρισία στο διαδίκτυο!

Καναδάς: Έρχονται και άλλοι νόμοι για τη λογοκρισία στο διαδίκτυο!

0

«Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο πρέπει να λογοκρίνουν το Διαδίκτυο επειδή οι θεωρίες συνωμοσίας όπως η θεωρία της επίπεδης γης είναι στην πραγματικότητα επικίνδυνες και προκαλούν πραγματικά προβλήματα στην κοινωνία», λέει ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντώ. Βασικές πολιτικές προσωπικότητες στον Καναδά συμφωνούν με τον Τρουντώ και υποστηρίζουν αυτά τα σχέδια. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Blacklock’s Reporter, ο ηγέτης του NDP Jagmeet Singh (Τζάγκμιτ Σινγκ) δεν πιστεύει ότι τα σχέδια του Trudeau να ελέγξει το Διαδίκτυο προχωρούν αρκετά. Μάλιστα, είκοσι πέντε Δημοκρατικοί βουλευτές θα ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση να εγκρίνει νόμους για τη ρύθμιση του νόμιμου περιεχομένου στο Διαδίκτυο φέτος, όπως δήλωσε ο Σίνγκ.

«Η κυβέρνηση των Φιλελευθέρων δεν έχει κάνει τη δουλειά του να διασφαλίσει ότι οι πλατφόρμες ακολουθούν τους κανόνες για τη μη διάδοση μίσους και παραπληροφόρησης. Επιστρέφει το βάρος στην κυβέρνηση να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Θα συνεχίσουμε να της ασκούμε πίεση για να το κάνει αυτό».

«Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να διασφαλίσει ότι οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης συμμορφώνονται με τις κατάλληλες οδηγίες σχετικά με την παραπληροφόρηση και το μίσος. Λέμε εδώ και πολύ καιρό ότι η ευθύνη για την προστασία  των ανθρώπων από την παραπληροφόρηση και τη ριζοσπαστικοποίηση δεν μπορεί να είναι στα χέρια ιδιωτικών εταιρειών», είπε ο Σινγκ. «Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments