«Θα είμαι …δικτάτορας για μια ημέρα και για συγκεκριμένος λόγους!»

0
Dodekanisos

«Θα είμαι δικτάτορας αλλά για μια ημέρα και σε συγκεκριμένα θέματα!». Αυτό επεσήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας στο FOX News και απαντώντας στην ερώτηση αν θα σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει αντίποινα εναντίων όλων των εχθρών του.

«Θέλω να κλείσω τα σύνορα και θέλω να κάνω γεωτρήσεις, γεωτρήσεις, γεωτρήσεις», είπε ο Τραμπ. «Πέρα από αυτό, δεν θα είμαι δικτάτορας». Τα λόγια αυτά έδωσαν το έναυσμα στην επικεφαλής της εκστρατείας του Τζο Μπάϊντεν Τζούλι Τσάβες Ροντρίγκεζ να δηλώσει πως «ο Ντόναλντ Τραμπ μας είπε ακριβώς τι θα κάνει αν επανεκλεγεί. Είπε ότι θα γίνει δικτάτορας την πρώτη μέρα. Οι Αμερικανοί θα πρέπει να τον πιστέψουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τραμπ είπε επίσης στο FOX News ότι δεν αναμένει από τον Πρόεδρο Μπάιντεν να είναι υποψήφιος των Δημοκρατικών το 2024, επικαλούμενος την ψυχική και σωματική κατάσταση του. «Προσωπικά δεν νομίζω ότι τα καταφέρνει φυσικά», είπε ο Τραμπ. «Διανοητικά θα έλεγα ότι είναι εξίσου κακός και ίσως χειρότερος». Σε ερώτηση που του έγινε για τον ποιον «βλέπει» ως αντικαταστάτη του Μπάϊντεν για τη θέση του υποψηφίου των Δημοκρατικών, ανέφερε το όνομα του κυβερνήτη της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments