Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τένις: Καλή παρουσία στο Ηράκλειο

Τένις: Καλή παρουσία στο Ηράκλειο

0
Dodekanisos

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι ροδίτες αθλητές και αθλήτριες που εκπροσώπησαν τον  Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίριση και τον Όμιλο Πεταλούδων στο 1ο Ε2 Εθνικό πρωτάθλημα το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Στους αγώνες αυτούς οι Δωδεκανήσιοι ξεκινούν σχεδόν πάντα χωρίς μεγάλη βαθμολογία καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια των πολλών αγώνων με διαφορετικούς αθλητές που έχουν οι αθλητές της ηπειρωτικής Ελλάδας .

Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΡΟΑ, διαβάστε τι ακριβώς έγινε στους αγώνες:
«Ξεκίνησαν την Παρασκευή οι Πανάγος Ηλίας, Πιστόλας Μιχάλης, Πρέντιτς Μάρκος και Τσιγάρος Γιάννης τους αγώνες τους για να εξασφαλίσουν μια θέση στο κυρίως ταμπλό ανάμεσα στους 32 καλύτερους της κατηγορίας των αγοριών κάτω των 14 ετών. Ο Μάρκος Πρέντιτς επικρατώντας άνετα με 6-0 στο πρώτο και 6-0 στο δεύτερο σετ του Παπαδάκη απο τη Σούδα κατέστησε σαφές πως η αναγραφή Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης διπλα σε κάποιο αθλητή παραπέμπει σε καλά προπονημένο και δύσκολο αντίπαλο .

Ο Μιχάλης Πιστόλας στερεί απο τον Νίκο Φασούλα το δικαίωμα να συνεχίσει καθώς με σκορ 6-2, 2-6, 6-4 αποκλείει τον αθλητή της Γλυφάδας απο τη διοργάνωση .

Ο Γιάννης Τσιγάρος επικρατεί άνετα του Κούνελου Εμμανουήλ από τον Άγιο Νικόλαο με 6-0 στο πρώτο σετ και 6-0 στο δεύτερο, ενώ το σερί των επιτυχιών συμπληρώνει ο Ηλίας Πανάγος που με σκόρ 6-0 το πρώτο 6-1 το δεύτερο δίνει τέλος στα όνειρα για πρόκριση στον Γιάννη Ανδρή απο τον Αττικό Ήλιο.

Με σύμμαχο τον ενθουσιασμό της ομάδας και την χαρά της νίκης του πρώτου αγώνα τα Ροδιτάκια επανέλαβαν τον πρωινό θρίαμβο κατακτώντας τις 4 θέσεις απο τις οκτώ που οδηγούσαν στο κυρίως ταμπλό των 32 καλύτερων αγοριών της πολυπληθούς κατηγορίας των 14 ετών. Ο Πρέντιτς επικράτησε του Καμπέρη απο το Χαϊδάρι με σκορ 6-2,6-1, ο Πιστόλας του Χαλακατεβάκη από τα Χανιά με σκορ 5-7,6-0,6-3, ο Τσιγάρος του Θεοχαρούλη απο το Ηράκλειο με σκορ 6-2,6-2 και με σκορ 6-2, 6-3 ο Πανάγος επικράτησε του Λέβερ από τον Άγιο Νικόλαο και η πρώτη μέρα βρίσκει κουρασμένους αλλά και χαρούμενους τους Ρόδιους Αθλητές.

Η επόμενη μέρα βρίσκει 5 αθλητές απο τον Ροδιακό όμιλο Αντισφαίρισης στο κυρίως Ταμπλό της κατηγορίας καθώς ο δυνατός σε βαθμολογία Σερχάν Κασλή Ογλού περιμένει τους φίλους του και περνά από την εμψύχωση των συναθλητών του στον αγώνα.

Ο Γιάννης Τσιγάρος κληρώνεται με το νούμερο Ένα Ελλάδος Κυπριώτη από τον όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών και ανακόπτεται η πορεία του. Ο Σερχάν Κασλή Ογλού επικρατεί του Δημητριαδη από το Κερατσίνι με σκορ 6-2, 7-5 και πλασάρετε στους 16. Οι Πρέντιτς και Πιστόλας ηττώνται απο τους Βολτυράκη και Περδικάκη ολοκληρώνοντας την πολύ καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Ο Πανάγος συνεχίσει το σερί με τρίτη Νίκη επί του Βασιλειάδη από τη Γλυφάδα με σκορ 6-4, 6-3 και γίνεται ο δεύτερος από την ομάδα του ΡΟΑ στους 16.

Η Κυριακή δεν είναι η καλύτερη μέρα για τα αγόρια καθώς η πορεία τους θα σταματήσει στους 16 καθώς ο Κασλή Ογλού και ο Πανάγος ηττώνται από τους Μπογρή και Κασαπάκη αντίστοιχα.

Αντίθετα η Κυριακή είναι η μέρα για το κορίτσι της παρέας και ξεκινάει τους αγώνες της η Βικτώρια Παπαδοπούλου στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών. Επικρατεί της Τίτη απο τα Χανιά με σκορ 6-2,6-3 και συναντά την Πλατσιώτα απο τον Αττικό Ήλιο όπου μετά από ένα δύσκολο 7-5 στο πρώτο σετ και την υπεροχή της Βικτώριας στο δεύτερο εγκατέλειψε ανοίγοντας τον δρόμο για τις 4 του ημιτελικού.

Η Βικτώρια αναμετρήθηκε με την Σπύρου Ζωή απο τον Όμιλο Μέγας Αλέξανδρος η οποία έχασε σετ στο πρωτάθλημα μόνο απο την Βικτώρια αλλά δεν ήταν αρκετό για να ανακοπεί η πορεία της.

Η Παπαδοπούλου αναδείχθηκε τρίτη στα κορίτσια κάτω των 14 ετών και γέμισε ελπίδες τον όμιλο της καθώς όπως και ο Πρέντιτς είναι πρώτη τους χρονιά στα 14αρια.

Εξαιρετική εμφάνιση όμως είχαν και οι αθλήτριες Καμπουράκη Νίνα του Ο.Α.Πεταλουδών και Δεληγιάννη Ντέινα της Ροδιακής Ακαδημίας Αντισφαίρισης στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 12 ετών με νίκη της πρώτης στο κυρίως ταμπλό καθώς και ο Παρίσης Αναστάσης που έκανε το ντεμπούτο του στην πολύ δύσκολη κατηγορία των αγοριών κάτω των 16 ετών και με δύσκολη κλήρωση.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε γονείς και παιδιά αν αναλογιστεί κανείς τις καθημερινές θυσίες που απαιτούνται απλά για να μετέχεις να ιδρώνεις και να χαίρεσαι τα λίγα λεπτά στους λίγους κερδισμένους σου αγώνες αλλά πολύ περισσότερο την παρέα της αθλητικής αποστολής τις πλάκες τις ώρες του φαγητού της ξεκούρασης των συγκινήσεων πού μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments