Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μια Θεσσαλονικιά στο Dragwars 6!

Μια Θεσσαλονικιά στο Dragwars 6!

0
Dodekanisos

Με τη συμμετοχή και μιας οδηγού από τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο ο αγώνας επιτάχυνσης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με την επωνυμία Dragwars 6!. Πρόκειται για την Ελένη Ρεβελτζή από τη λέσχη της ΛΕΝΟΕ. Σχετικό είναι και το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης:

«Ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης διοργανώνει αγώνα Επιτάχυνσης Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών στο Αεροδρόμιο Μαριτσών αυτό το σαββατοκύριακο! Μια και μοναδική συμμετοχή από τη Θεσσαλονίκη πρόκειται να βάλει φωτιά στη άσφαλτο της πίστας του αγώνα, αλλά και στη καρδιά του κάθε θεατή με τα περάσματα της,,,  τα οποία είναι όλα κάτω των 10″ δευτερολέπτων !!!

Είναι η μοναδική Ελένη Ρεβελτζή  που με τη μοτοσυκλέτα της από τη λέσχη της ΛΕΝΟΕ, έρχεται στη πίστα των Μαριτσών το διήμερο για να γράψει τους καλύτερους χρόνους της διοργάνωσης αλλά να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές μηχανοκίνητης αδρεναλίνης που μόνο η Ελένη Ρεβελτζή ξέρει να δημιουργεί.

Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να θαυμάσετε και  από κοντά όλα τα περάσματα των αγωνιζομένων και να ζήσετε στο πετσί σας των συναγωνισμό σε όλο του μεγαλείο με πολύ αγωνιστικό ήχο…!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments