Αρχική Στήλες Απόψεις Σκόρδο-κρεμμύδι και οτι γίνει

Σκόρδο-κρεμμύδι και οτι γίνει

0
epsd
Dodekanisos

Για ακόμη μια φορά η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη της Ρόδου γνώρισε για τα καλά το πρόσωπο εκείνων που τους αρέσει να λένε ότι σκοτώνονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο.Και στο παρελθόν μας έχουν δείξει πως λειτουργούν οι κύριοι που κρατούν μια καρέκλα στην ομοσπονδία,δεν μας εξέπληξαν οι ερμηνευτικές  οδηγίες που έδωσαν στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου σε ότι αφορά την περίπτωση του Α.Σ Ρόδος και την τιμωρία που είχε επιβληθεί στην ομάδα την περασμένη περίοδο 2011-2012.

H ανευθυνότητα που τους διακρίνει χρόνια επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά,όμως το αυτάκι κανενός δεν ιδρώνει!!!
Θα ιδρώσει όμως πραγματικά αν οι ενώσεις και οι εκπρόσωποι τους καταφέρουν να γίνουν ανεξάρτητα μυαλά και τους μαυρίσουν ομαδικά στις επερχόμενες εκλογές.Που τέτοιο θάρρος όμως από τους παραγοντίσκους που …ηγούνται στο τοπικό ποδόσφαιρο της περιοχής τους.

Το μέγεθος της αδιαφορίας τους και της κατάστασης που χρόνια επικρατεί φάνηκε πάλι με την διπλή ερμηνεία για μια ποινή.
Oι ίδιοι αυτοαναιρούνται αλλά και το ποδόσφαιρο,αφού δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν τι ισχύει αλλά και τι είναι πιο ισχυρό για να ερμηνεύσουν μια ποινή και να αποδώσουν πραγματική δικαιοσύνη.

Άλλα αναφέρει ο Πειθαρχικός Κώδικας και άλλα ο ΚΑΠ,θέματα που υποτίθεται ότι έχουν συνταχθεί από τα ίδια πρόσωπα που βρίσκονται στην ΕΠΟ.
Θεωρούμε πως δημιουργείται μια δεδομένη κατάσταση με την ερμηνεία που δόθηκε για την περίπτωση της Ρόδου κι ας ελπίσουμε να μην την βρουν μπροστά τους οι παράγοντες της ΕΠΣΔ.

Ηλίας Λοϊζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments