Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ιάλυσος: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Ακαδημίες

Ιάλυσος: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Ακαδημίες

0
ialisos_akadimies_afisa
Dodekanisos
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει και επίσημα το ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα ακαδημιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά το «Οικονομίδειο» γήπεδο από τις 6μ.μ. έως και τις 8μ.μ.. Ο σύλλογος εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο αρχικός στόχος του συλλόγου είναι  να δημιουργήσει μια ευκαιρία για όλα τα παιδιά της περιοχής να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική, επαγγελματική προπόνηση ποδοσφαίρου. Κύρια αποστολή του δικτύου είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν  τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ 1948.
Επιστημονικά καταρτισμένοι προπονητές-παιδαγωγοί θα παρέχουν στους νέους αθλητές :
Διδασκαλία των μυστικών του ποδοσφαίρου
Ένταξη στο σύνολο (Ομάδα) και μετάδοση των βασικών αρχών της πειθαρχίας
Καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας.
Ενίσχυση και εξέλιξη της προσωπικότητας τους.
Κοινωνικότητα
Το ποδόσφαιρο μπορεί να βοηθήσει τους νέους παίκτες να αποκτήσουν πολλές δεξιότητες απαραίτητες για όλη τους τη ζωή: συνεργασία, ομαδική δουλειά, επικοινωνία και φιλία είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σε μια ομάδα και στο παιχνίδι. Για να αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες, στους παίκτες θα πρέπει να παρέχεται ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον και η απαραίτητη εμψύχωση να ασχοληθούν και να μάθουν το παιχνίδι.
Β) Ο σύλλογος διοργανώνει PARTY στο MUSTIKO CAFE την Πέμπτη 06/09/2012 .
Γ) Αγωνιστικά : Συνεχίζετε κανονικά η προετοιμασία της ομάδος χωρίς προβλήματα . Στην Ομάδα ενσωματώθηκε και ο Γιάννης Καρπαθάκης , αφού πρώτα έδωσε εξηγήσεις στην διοίκηση , για την καθυστερημένη επιστροφή του καθώς και για δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments