Αρχική Στήλες Απόψεις Κουλουβάχατα στο ποδόσφαιρο…

Κουλουβάχατα στο ποδόσφαιρο…

0
Φωτογραφία από Alexas_Fotos από το Pixabay
Dodekanisos

Με αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς, πήγαμε για λίγη μπάλα και μπρος μας βρήκαμε κοριούς!!!
Έχουν περάσει τόσοι και τόσοι υπουργοί από την ηγεσία του αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου, όμως και άλλοι τόσοι από την ηγεσία της ΕΠΟ, και η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει η ίδια.

Και βεβαίως- βεβαίως, άπαντες επικαλούνταν και επικαλούνται πως οι καινοτομίες υπάρχουν στο τσεπάκι τους!!!

Ας ασχοληθούμε με τον νυν υπουργό τον κ. Αυγενάκη, ο οποίος ναι μεν σωστά έπραξε για το μητρώο των σωματείων και την νομιμότητα της ύπαρξης τους, όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, ενώ από την πλευρά των σωματείων ύπνος βαθύς!!!
Βεβαίως-βεβαίως, το ζητούμενο δεν είναι η παραπάνω αναφορά, έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε, αλλά οι επερχόμενες εκλογές στις ποδοσφαιρικές ενώσεις.

Ο κ. υπουργός λοιπόν υποχρέωσε δια νόμου, όσα σωματεία δεν διέθεταν αριθμό μητρώου στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα και με αριθμούς πρωτοκόλλων, ώστε να είναι σε θέση να εισπράττουν την «τεράστια» επιχορήγηση.
Τα σωματεία αντέδρασαν σωστά και έπραξαν το αυτονόητο, δηλαδή κατέθεσαν τα πάντα(ένα τσουβάλι δικαιολογητικά) και περιμένουν να λάβουν τον αριθμό μητρώου της Γ.Γ.Α., ο οποίος τα καθιστά νόμιμα.

Όλα καλά μέχρι εδώ!!!
Όμως, ο αποκλεισμός των σωματείων από τις επερχόμενες εκλογές των ενώσεων, προκαλεί τεράστια ερωτηματικά, τα οποία χρήζουν απάντησης τεκμηριωμένης για να υπάρχει νομιμότητα σε όλες τις πλευρές!!!

Ωστόσο, μέχρι την στιγμή που χτυπούσα τα πλήκτρα στο κομπιούτερ, δεν έχω διαβάσει ή ακούσει για μια δυναμική αντίδραση της ΕΠΟ προς τον υπουργό.
Να του ζητάει απλά, πως όλα τα σωματεία που έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους στο «παλάτι» της Γ.Γ.Α., θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν και να εκλέξουν εκείνους που επιθυμούν και γουστάρουν ρε αδέλφια, στις εκτελεστικές επιτροπές των ενώσεων!!!

Προς τι ο αποκλεισμός τους λοιπόν?
Γιατί ο υπουργός και άπαντες στην Γ.Γ.Α., δεν φρόντισαν(με την ταχύτατη τεχνολογία των 5-G) να ετοιμαστούν όλα τα μητρώα των σωματείων στην ώρα τους και να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι?

Είναι δυνατόν, κ. Υπουργέ, να διεξαχθούν εκλογές στις ενώσεις με την παρουσία δέκα ή δεκαπέντε σωματείων, και τα υπόλοιπα να αισθάνονται νόθα παιδιά του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου?

Δεν θα είναι μια παρωδία ή κωμωδία εκλογική?
Τάχιστα με την ψηφιακή πολιτική και το 5-G, να επιτραπεί η συμμετοχή όλων των σωματείων στην εκλογική διαδικασία των ενώσεων τους.
Δεν υπάρχου δικαιολογίες που να υφίστανται σε μια δημοκρατική χώρα, όπως λέτε ότι είμαστε εμείς στην Ελλάδα!!!
Άντε να δούμε τι θα δούμε!!!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments