Αρχική Videos “Σκοπεύω να είμαι ξανά υποψήφιος”, λέει ο Biden

“Σκοπεύω να είμαι ξανά υποψήφιος”, λέει ο Biden

0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζό Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να είναι υποψήφιος πρόεδρος το 2024, αλλά ότι «δεν είναι ακόμη έτοιμος να το ανακοινώσει». Ο Μπάιντεν (80) σήμερα, σε συνέντευξή του στο NBC (NBC), που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια μιας άτυπης πασχαλινής τελετής, επανέλαβε ότι σκοπεύει να είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία το 2024.

«Σκοπεύω να υποβάλω υποψηφιότητα, αλλά δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να το ανακοινώσουμε», είπε ο Μπάιντεν. Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις είχε προαναγγείλει ότι θα είναι υποψήφια του Μπάιντεν για αυτή τη θέση και στις επόμενες εκλογές. Ανώτατοι σύμβουλοι του Λευκού Οίκου θα λάβουν σύντομα την τελική απόφαση για την έναρξη της εκστρατείας επανεκλογής του Μπάιντεν, μετέδωσε το NBC, επικαλούμενο πολλές ανώνυμες πηγές. Ο Μπάιντεν είναι ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ στην ιστορία.

Εάν επανεκλεγεί, θα είναι 86 ετών στο τέλος της δεύτερης θητείας του. Σημειώνεται ότι κατά τη χειμερινή της συνεδρίαση τον Φεβρουάριο, η Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα που δηλώνει την «πλήρη υποστήριξή της» για μια δεύτερη θητεία στον Μπάιντεν και την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments