Αρχική Προγνωστικά Σήμερα τιμάμε γαλανόλευκα!

Σήμερα τιμάμε γαλανόλευκα!

0
pigadia
Dodekanisos

Χθες το σερί νικών μας σταμάτησε στο 87΄ όταν και σκόραρε η χιλιανή Σαντιάγκο Γουόντερερς. Για σήμερα «πάμε Ελλάδα» αφού δεν υπάρχουν και πολλές αξιόλογες επιλογές να ασχοληθούμε. Κλείσιμο με το «καταφύγιο» του αγαπημένου μας χόκεϊ επί πάγου. Στα δικά μας τώρα έχουμε ανέβει στο ποσοστό των επιτυχιών μας με 62% και συνολικές σωστές επαληθεύσεις 283/457.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ κωδ.165
Σε ένα «αξιόλογο» χωράφι θα μπορούσαμε να μιλάμε για καλή σοδειά, σε ότι αφορά όμως τους Ζωσιμάδες το οποίο τυγχάνει να είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο ( και μάλιστα Σούπερ «Λίγδας») δεν μπορούμε να μιλάμε για αξιόλογη εικόνα από πλευράς θεάματος και αποδοτικότητας των παικτών. Σημαντικό ρόλο λοιπόν θα παίξουν οι κλιματολογικές συνθήκες κατά την διάρκεια ή και πριν το ματς. Με βάση την καλή έδρα του ΠΑΣ και την ανάγκη του ΠΑΟΚ να διατηρηθεί ψηλά το ματς θα είναι υπό το καθεστώς ποδοσφαιρικού μνημονίου ( σφιχτά και μαζεμένα ). ( Under ) 1,75 και ( 0-1goal ) 3,20.

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑ’Ι’ΚΟΣ κωδ.167
Εδώ να υπενθυμίσουμε το πρόσφατο σκορ της Ξάνθης επί του ΠΑΟΚ με 4-2. Σκορ το οποίο ξάφνιασε και προβλημάτισε αρκετούς. Σκορ με το οποίο ο ΠΑΟ θα πάει υποψιασμένος στα Πηγάδια. Σκορ το οποίο δεν πρόκειται ( κατά την άποψη μου ) να δούμε ούτε κατά διάνοια στο σημερινό ματς. Το παιχνίδι θα κλείσει «μέσα» στο ( 2-3goal ) 1,85. Μέσα στο μενού ακόμα το ( ΗΜ Χ ) 2,00 σε μεγάλη τιμή αφού έχει στα εκτός του ο ΠΑΟ 6/7.

ΣΟΣΟ – ΑΝΖΕ κωδ.172
Ο Κοντία θα κάνει την διαφορά εδώ. Ο πρώτος σκόρερ της Ανζέ θα πάρει από το χεράκι την ομάδα του και όπως αυτός γνωρίζει καλά, θα της δώσει βαθμό/ους.Ζ Η Σοσό παίζει «ελληνικά» το γνωστό τσούκου – τσούκου και τώρα που καλείτε να παίξει με έναν αξιόλογο αντίπαλο, γιατί έως τώρα αντιμετώπιζε κυρίως ομάδες μικρομεσαίες με στόχο την παραμονή, μάλλον θα τα βρει σκούρα. Η Ανζέ με τρίποντο μπαίνει σφήνα στους «μεγάλους» και είναι ευκαιρία να το κάνει μέσα στην «άχρωμη» και «άσφαιρη» Σοσό. ( 2 ) 3,45 και ( Χ ) 3,10.

ΧΟΚΕ’Ι’ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ
ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΜΠΛ.ΤΖΑΚΕΤΣ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΣ κωδ.515
Ξέφρενη πορεία για τους γηπεδούχους με 7 σερί νίκες. Ανοδική όσο ποτέ και η απόδοση τους κάθε ματς τους ανεβάζει ολοένα και περισσότερο. Φιλοξενούν τους Κάπιταλς , τους οποίους και κέρδισαν πριν από 6 μέρες. Οι γηπεδούχοι σαρώνουν και έχουν κερδίσει αρκετούς πρωτοπόρους της 1ης 10άδας. Η Κάπιταλς είναι στην 20η θέση και μόνο φόβητρο δεν αποτελεί και σίγουρα όχι και ….φαβορί στο ματς!! ( 1 ) 1,80 και κάλυψη στο οριακό ( Under ) 1,65.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments