Αρχική Επικαιρότητα Σίδνεϊ: Αποπέμφθηκε αναισθησιολόγος που αμφισβήτησε τα εμβόλια

Σίδνεϊ: Αποπέμφθηκε αναισθησιολόγος που αμφισβήτησε τα εμβόλια

0
Dodekanisos

Οι ιατρικές αρχές της Αυστραλίας ανέστειλαν την εγγραφή ενός αναισθησιολόγου. Και αυτό επειδή αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Kαθώς και των περιοριστικών μέτρων. Ο αναισθησιολόγος λέγεται Paul Oosterhuis, ο οποίος δέχθηκε δυο καταγγελίες και οδηγήθηκε ενώπιον του Ιατρικού Συμβουλίου της Νέας Νότιας Ουαλίας. Οι καταγγελίες που έγιναν αφορούσαν την δραστηριότητα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις οποίες αντιμετωπίζω ακρόαση ιατρικού συμβουλίου, συζήτησα θέματα όπως η έγκαιρη θεραπεία και η προφύλαξη από το νέο ιό. Στοιχεία για κυβερνητικά μέτρα όπως lockdown και δοκιμές PCR. Kαι στοιχεία σχετικά με αναλύσεις κινδύνου-οφέλους του COVID-19 19 εμβόλια », έγραψε ο ίδιος.

Ο ίδιος αμφισβητεί επίσης τα στοιχεία που στηρίζουν τις κυβερνητικές πολιτικές σχετικά με τις εντολές μάσκας και τα lockdown. Kαι υποστήριξε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι τα εμβόλια είχαν «χαμηλή αποτελεσματικότητα και πραγματικούς κινδύνους και βλάβες».
«Τους τελευταίους 18 μήνες, ανησυχώ όλο και περισσότερο για την παραπληροφόρηση και τη λογοκρισία που εισβάλλει στην επιστήμη και την ιατρική», πρόσθεσε.

Το Ιατρικό Συμβούλιο της NSW επιβεβαίωσε ότι η εγγραφή του γιατρού ανεστάλη σύμφωνα με το Άρθρο 150 του Κανονισμού Εθνικού Δικαίου του Υγειονομικού Ιατρού (NSW), το οποίο επιτρέπει στο Συμβούλιο να αναστείλει την εγγραφή ενός ασκούμενου αμέσως.

πηγή

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments