Αρχική Επικαιρότητα «Σας έχουμε προειδοποιήσει, ελάτε να εμβολιαστείτε!»

«Σας έχουμε προειδοποιήσει, ελάτε να εμβολιαστείτε!»

0
Dodekanisos

Εντείνει την πίεση της η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας προς όσους δεν έχουν εμβολιαστεί! Για μια ακόμα φορά, η πρωθυπουργός Gladys Berejiklian, προειδοποίησε με νέες της δηλώσεις όσους δεν έχουν αποφασίσει να κάνουν το εμβόλιο! Ο μεγάλος στόχος όπως λέει η κυβέρνηση είναι το 70% του πληθυσμού. Μόλις επιτευχθεί θα μπορεί ο κόσμος να κυκλοφορεί πιο ελεύθερα. Όχι όμως και οι ανεμβολίαστοι, κάτι που το λένε ξεκάθαρα.

Μιλώντας σήμερα η Berejiklian δήλωσε μεταξύ άλλων: «Οι ελευθερίες θα χορηγούνταν την πρώτη Δευτέρα μετά την επίτευξη του στόχου. Έτσι, σας έχουμε προειδοποιήσει, εάν δεν είστε εμβολιασμένοι, ελάτε να κάνετε το εμβόλιο. Διαφορετικά δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε στις πολλές ελευθερίες που θα έχουν οι άνθρωποι στο 70 % του εμβολιασμού.

Η πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι οι «ελευθερίες» θα γίνουν περισσότερες μόλις εμβολιαστεί το 80% του πληθυσμού. Αυτές που αφορούν στο ποσοστό 70% σχετίζονται με τα καταστήματα λιανικής, τα κομμωτήρια και τα γυμναστήρια τα οποία θα είναι προσβάσιμα μόνο σε όσους έχουν κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments