Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Σε άδεια αίθουσα η κλήρωση

Σε άδεια αίθουσα η κλήρωση

3
bala1
Dodekanisos

Πριν λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΠΣΔ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.Εκείνο που ξάφνιασε είναι πως οι παράγοντες  απουσίασαν και μόνο δύο ομάδες εκπροσωπήθηκαν με τους προέδρους τους.Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας με τον Κατσιμάκη Νεκτάριο από τον Ιάλυσο και ο Σουκρής Κελέσογλου από τον Ορφέα.Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ Σάββας Καλθενός ανέδειξε από την κληρωτίδα το πρώτο ζευγάρι που έφερε αντιπάλους τον Άρη Αρχαγγέλου με την Ρόδο.Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ε.Π. Τάσος Ψυλλάκης και οι συνεργάτες του Νίκος Κυριακάκης και Σπύρος Κόκκινος ολόκλήρωσαν την κλήρωση των υπόλοιπων αγώνων.Τυχερή ομάδα της κλήρωσης ήταν ο Αστέρας Μασάρων που πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα.
Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι: Άρης Αρχαγγέλου-Ρόδος,Φοίβος-Ηρακλής Μαριτσών, Ιάλυσος-Ασπίδα Απολακκιάς
Απόλλων Καλυθιών-Ορφέας. Ο ΑΕΡΑ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ακουσίλαος-Διγενής,παιχνίδι που θα γίνει όπως είναι γνωστό αύριο το απόγευμα.Οι αγώνες ορίστικαν να διεξαχθούν την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
foivos
foivos
11 years ago

MIPOS HTAN KAI EKPROSOPOI TOY FOIVOY EKEI?

Ηλίας Λοϊζος
Ηλίας Λοϊζος
11 years ago

Αγαπητέ φίλε αν ο Μανώλης Μωραϊτης που ήταν εκει θεωρείται ακόμη εκπρόσωπος του Φοίβου,τότε εχεις δίκαιο,ήταν παρούσα η ομάδα σας.Γνωρίζω οτι πλέον ειναι μαζί με τον Κ.Πάττα στΟ Καστρο

foivos
foivos
11 years ago

file loizo mazi me ton moraiti pou akoma einai proponitis sta junior tou foivou itan kai o genikos gramateas tis omadas