Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ “Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό”

“Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό”

0
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένη από το Παγκόσμιο τουρνουά τένις που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης με την επωνυμία ITF RHODES CUP JUNIOR είναι η επιδιαιτητής της διοργάνωσης Τερέζα Ταμπόση. Η ίδια που διαθέτει πολύ εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο, στις δηλώσεις που έκανε, επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Αν αφουγκραστούμε τους παίκτες θα δούμε ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι. Το πολύ όμορφο καλωσόρισμα, τα ωραία δωράκια που έγιναν σε όλα τα παιδιά τα οποία έμειναν κατενθουσιασμένα και πολλά άλλα συνθέτουν ένα πολύ όμορφο σκηνικό. Έχουμε κάνει όλοι μας ότι καλύτερο μπορούμε. Αν βαθμολογούσα θα έβαζα …εννιά και όχι δέκα προκειμένου να κάνουμε κάτι καλύτερο του χρόνου. Αλλά και από αγωνιστικής άποψης πάμε καλά. Τα παιχνίδια είναι πραγματικά υπέροχα. Παίζουν παιδιά από 13 ετών και πάνω και έχουν κάνει πολύ καλούς αγώνες ενώ και οι συμπεριφορά τους είναι πολύ καλή. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό».

Η Εμμανουέλα Λάκη

Ικανοποιημένοι όλοι οι αθλητές
Άπαντες που παίρνουν μέρος στο Παγκόσμιο τουρνουά της Ρόδου έχουν να πουν και ένα καλό λόγο τόσο για το νησί όσο και για την ίδια την διοργάνωση και αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για το ΡΟΑ. Η Μιχαέλα Λάκη είναι αθλήτρια από τη Λάρισα και η ίδια χαρακτηριστικά είπε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στη Ρόδο. Το τουρνουά είναι υψηλού επιπέδου και είναι σημαντικό για εμένα να παίρνω μέρος. Είναι η τέταρτη φορά που συμμετέχω σε ένα τέτοιο τουρνουά αλλά εδώ στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ είναι πολύ όμορφα και το περιβάλλον θαυμάσιο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments