Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη του Αγίου Ισιδώρου

Πρώτη νίκη του Αγίου Ισιδώρου

0
isidoros katavia
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άγιος Ισίδωρος. Επικράτησε σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο με 2 – 1 του ουραγού Ροδιακού και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του. Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Μαούνης ο οποίος από κοντά και μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργαλλή, προώθησε τη μπάλα με το στήθος στα δίχτυα (0 – 1). Ο Ροδιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55’ όταν ο Παπανικολάου εκτέλεσε φάουλ και ο Χρυσοχόος με κεφαλιά πέτυχε το 1 – 1. Ο «’Αγιος» όμως πήρε και πάλι το προβάδισμα άμεσα όταν στο 56΄ο Σάββενας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργαλλής διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χρήστος Κασιώτης και «βοηθοί» του ήταν οι Σταμάτης Γιακουμάκης και Γεωργάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Τσιμπιδάκης, Τσιτσιλάς, Ξύπας, Χαλκιάς, Παπανικολάου, Κολοβός (70’ Τσαγκαράκης), Τρίγκας, Αντωνιάδης (83’ Βαραββάς Γ.), Χρυσοχόος, Παπαδιός (46’ Κουλής)
ΆΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Φωτεινής Μ.Π., Δημητράκης, Αναστασάς, Κώτσος, Μαούνης, Στραβογιάννης (70’ Γιακουμής), Γεωργαλλής, Σάββενας Στ. (89’ Κώττης), Σάββενας Κ., Διακοπαρασκευάς (84’ Διακαναστάσης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments