Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δυσκολεύτηκε ο Ευκλής

Δυσκολεύτηκε ο Ευκλής

0
efklis endekada
Dodekanisos

«Φτωχή» αλλά πολύτιμη νίκη με 1 – 0 πέτυχε σε βάρος του Νηρέα στο γήπεδο της Κρεμαστής ο Ευκλής Σορωνής και παρέμεινε κοντά στο «κυνήγι» του πρωτοπόρου Αστέρα Μασσάρων . Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος) και οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα καθώς είχαν απέναντι τους μια πολύ παθιασμένη ομάδα. Αν και χωρίς προπονητή μετά το «διαζύγιο» με τον Νώντα Αξιώτη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο και έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Κιόττου. Ακόμα και οι παίκτες του πάγκου θα μπορούσε να πει κανείς ότι έβγαζαν πολύ πάθος, μη σταματώντας λεπτό να εμψυχώνουν τους συμπαίκτες του. Ο Ευκλής σαν πιο έμπειρος είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως ήταν φλύαρος επιθετικά. Τελικά, τον …γόρδιο δεσμό έλυσε ο Παππάς στο 78’ με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Κιόττος έπεσε σωστά στη γωνία του και μάλιστα βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάκτυλα όμως δεν μπόρεσε να της αλλάξει πορεία και έτσι αυτή κατέληξε στα δίχτυα του.
Από το Νηρέα είχε πολύ καλή απόδοση ο τερματοφύλακας Κιόττος όμως και οι συμπαίκτες του δεν υστέρησαν. Όλοι τους κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο. Καλύτεροι του Ευκλή οι Αποστολόπουλος, Παππάς και Παναγιώτου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντώνης Παπαβασιλείου (Καρβουνίδης, Βουτσάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΗΡΕΑΣ: Κιόττος, Φ. Ζούρδης, Μοσκιού (80’ Σινάνης), Καρίνος, Συράκος, Μ. Ζούρδης, Χρονόπουλος (65’ Στούρης), Τσουβαλάς, Τομάνι (70΄Καμπουράκης), Κουδούνης, Κουτσουμπάρης
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Τσαγγαράκης, Λαμπρόπουλος, Καρακόπουλος, Παναγιώτου (86’ Λαός), Παππάς, Σχοινάκης, Κούρλιος, Αποστολόπουλος (63’ Διακοφιλιππής), Μπερετούλης, Μαριετής (60’ Φράγκος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments