Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκησε ο Άρης, «φωνάζει» η Ασπίδα

Νίκησε ο Άρης, «φωνάζει» η Ασπίδα

0
aris endekada
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έβαλε τις βάσεις για να πάρει τη νίκη, ο Άρης Αρχαγγέλου πέρασε από τη Σάλακο επικρατώντας της τοπικής Ασπίδας με 3 – 1. Οι γηπεδούχοι πάντως έμειναν παραπονούμενοι από την εποπτεία του εορτάζοντα Λευτέρη Πέρου για δυο περιπτώσεις τις οποίες θεωρούν καθοριστικές. Συγκεκριμένα:
-Υποστηρίζουν ότι το 1 – 3 που πέτυχε ο Μάλλιος στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάϊντ.
-«Φωνάζουν» και για μια φάση στο 78’΄όπου ο Ιρίνια στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ αυτό δεν μέτρησε ποτέ διότι ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάϊντ.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και στα πρώτα τριάντα λεπτά κατάφεραν να σημειώσουν δυο τέρματα. Στο 14’ μετά από πάσα του Παπαοικονόμου, ο Κολιοκώστας από κοντά έκανε το 0 – 1 και στο 28’ ο Μπαϊρακτάρης με πλασέ από κοντά πέτυχε το 0 – 2. Στο 34’ ο Μιχάλης Μάχλης με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1 – 2 αλλά στο 45’ ο Μάλλιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τους Σεβδαλή, Καραβόλια και Μάχλη, κατάφεραν να επιβάλλον τον ρυθμό τους και να αποκτήσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δεν μπόρεσαν όμως να πάρουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνι, Χατζηκυριάκος, Τριανταφύλλου, Γκιουτζεσόϊ, Καραβόλιας, Ιρίνια (74’ Καρασάββας), Λαγός, (52’ Τριπολίτης), Λαθούρης, Καραγιάννης (35’λ.τ. Παπαχριστοδούλου), Μάχλης, Σεβδαλής
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής. Κοτσίκος Σταμούλης, Πομπού (89’ Γιωργάς), Κωστάκης Μ., Χατζηνικόλας (87’ Φαρμακαλής), Μπαϊρακτάρης (81’ Κολιάδης), Κοντόγιαννος, Μάλλιος, Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments