Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Προβάδισμα τετράδας για τον Διαγόρα

Προβάδισμα τετράδας για τον Διαγόρα

16
kleanthis diagoras
Dodekanisos

Σημαντικό προβάδισμα για να κατακτήσει μια θέση μέσα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα πήρε ο Διαγόρας, ο οποίος επικράτησε με 1 – 0 του Κλεάνθη μέσα στο Παραδείσι και έτσι αποσπάστηκε στους πέντε βαθμούς. Οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν ουσιαστικά ποδόσφαιρο και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα καλό παιχνίδι, με τον Διαγόρα να έχει την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί τις καλύτερες φάσεις για να σκοράρει. Στην επανάληψη η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη έδωσε χώρο στον αντίπαλο της ο οποίος προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις όμως ήταν πολύ δύσκολο να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του «γηραιού».
Μόλις στο 5’ ο Πεταυράκης έκανε μια ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και με ένα διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0 – 1.
Στο 10’ ο Ζουρούδης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Χειμωνέττος έπεσε σωστά στη γωνιά του και κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα.
Ο Κλεάνθης έκανε μια επικίνδυνη αντεπίθεση στο 15’ με τον Παπακωνσταντίνου να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Μπεκιάρη να αποκρούει τη μπάλα σε κόρνερ.
41’ Ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Ξύπα και Ζουρούδη, με τον πρώτο να σουτάρει λίγο μέσα από την περιοχή, αλλά να αστοχεί.
43’ Σέντρα του Παπακωνσταντίνου από αριστερά, ο Καλημέρης έκανε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, ο Μπεκιάρης που έπεφτε με αντίθετη φορά από τη μπάλα πρόλαβε να της αλλάξει πορεία και ο Λαμάι που ακολούθησε απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, όμως ο Μπερδεμπές έδειξε «παίζεται».
81’ Σέντρα του Καλημέρη από αριστερά, ο Μήτρου ολομόναχος στη μικρή περιοχή έκανε το πλασέ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στη γραμμή, επανήλθε στον Μήτρου που με κεφαλιά από το ένα μέτρο δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία, αφού αυτή βρήκε και πάλι στο δοκάρι και μετά πέρασε άουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Μίαρης και «βοηθοί» του ήταν οι Μπερδεμπές και Χαρισμανίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Σορωνιάτης, Κορκίδας (84’ Κουντουράκης), Καρίκης, Ι. Καλημέρης, Γιαννίκος, Παπακωνσταντίνου (64’ Μεμοτσέλα), Πολυμένωφ, Ατσίδης, Κ. Καλημέρης, Μήτρου
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης, Πεταυράκης (81’ λ.τ. Τσελεπίδης), Χατζηπέτρος (86’ λ.τ. Τσοπανάκης), Μηχάϊ, Λαμάϊ, Σαλαμαστράκης, Ξύπας, Επιφάνης, Καστρουνής, Ζουρούδης, Παλάζης (73’ Κουλούμπρης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
diagoras
diagoras
10 years ago

veduza leme

Agnwstos
Agnwstos
10 years ago

Πληροφοριακα και μονο,ο διαγορας εκανε δυο φασεις σε ολο το παιχνιδι και στο πρωτο ημιχρονο ο κλεανθης επαιζε μονοτερμα τους φιλοξενουμενους!

slo6
slo6
10 years ago

an eisoun gipedo sigoura exeis katarakti kai myopia 4ou vathmou,etsi pliroforiaka

Gggg
Gggg
10 years ago

Βρε αντε γεια που θέλατε και τετράδα φούσκες και εσεις!!!!
Όλη την εβδομάδα δεν κλείσατε τα στοματακια σας και τωρα που ειστε μπουκωμένοι μην μιλάτε ειναι αγένεια! Καταπιείτε πρωτα!

diagoras
diagoras
10 years ago

egw prosopika ntrepomai poy eimai diagoras . koitakste poy katanthsame na paleyoume gia na moyme tetrada emeis kai na exoyne eksasfalismenh thesh sthn tetrada oi fantenoi

tarahoulski
tarahoulski
10 years ago

bravo diagoras με καθαρο μυαλο κ χωρις φανατισμο αυτο ειναι το συμπερασμα του πρωτου γυρου…..ΔΥΣΤΥΧΩΣ…….και δεν χρειαζονται δικαιολογιες πια.

Gggg
Gggg
10 years ago

Εξασφάλισε τετράδα η αέρα;; Επειδη ειναι 3 βαθμούς μπροστα μας;;; Σοβαρευτείτε λιγο ρε 4 βαθμούς απο την κορυφή ειμαστε και εχει ενα γύρω μπροστα μας!! Εκτος αν εσεις που γράφετε δεν ειστε διαγοριτες και απλα θέλετε το καλο της ομάδας μας.

Gggg
Gggg
10 years ago

Το κακο ηθελα να γραψω

diagoras
diagoras
10 years ago

re Gggg edw xasame mesa sthn edra mas me ta afantoy . th. tha pame na toys kerdisoyme ekei mesa. 3 nterby paiksame 1 vathmo pirame th tha alaksei ston deytero gyro. ayth einai h dikoi moy gnwmh

tarahoulski
tarahoulski
10 years ago

Gggg με στεναχωρεσες που εγραψες οτι δεν ειμαι εβραιος κ θελω το κακο….γι αυτο ,ειμαι χαλια!!!!!!!!

tarahoulski
tarahoulski
10 years ago

….βλεπω εναν γηραιο με 7 κεφαλια.οεο και ζω στην Α να σε δω…..αλλα ο diagoras εχει δικιο.

Gggg
Gggg
10 years ago

Κοιτα φιλε εγω μιλάω σαν φίλαθλος που δεν χάνει παιχνίδι και μάλιστα οσο μπορω βλέπω και τις άλλες ομάδες του ομίλου τις μέρες που δεν παιζει ο Διαγορας.
Με τα άφαντου εχασες απο ενα πέναλτι που δεν ηταν και απο ενα τραγικό λάθος δικο μας. Δεν θελω να υποτιμήσω την ομάδα απο τα άφαντου αλλα τους ιππότες με το ζορι τους κέρδισαν για παραδειγμα. Στον ιαλυσο ηταν ενα παιχνίδι για ισοπαλία και με μιση φάση χάσαμε και δεν μας δόθηκε ο ορισμός του πέναλτι! Και στις Καλυθιες μονότερμα ενα ημίχρονο και δεν έμπαινε η μπάλα στα δυχτια!!! Αυτές ειναι οι απώλειες της ομάδας.

Gggg
Gggg
10 years ago

Θελω να καταλήξω στο οτι ειναι ποδόσφαιρο και το οτι εχασες δεν σημαίνει οτι θα πας εκει και θα ξανα χάσεις. Ηρθαν και τα στραβα αποτελέσματα και για τις άλλες ομάδες τωρα και ισορρόπησε η κατάσταση βαθμολογικά 4 ομάδες βρίσκονται σε απόσταση 4 βαθμών με 11 αγώνες ακομα. Μην φέρνετε την καταστροφή σε δυο αγώνες μπορει να έρθουν τα πανω κάτω βαθμολογικά. Μην νομίζεις οτι οι ομάδες που ειναι απο πανω μας παίζουν καλυτερο ποδόσφαιρο. Αν ήσουν στο ιαλυσος Καλυθιες θα καταλάβαινες το εννοω. Βέβαια εννοείται οτι πας για νίκη με αέρα μεσα στα άφαντου και νίκη στο εθνικό με ιαλυσο και χτυπάς πρώτη θέση. Ολα τα αλλα ειναι περιττά και μονο κακο κάνουν στην ομάδα μας. Και κατι τελευταίο, μην νομίζεις οτι η πρώτη θέση απο την δευτερη στα μπαράζ δίνει και κανένα τρελο πλεονέκτημα, αν βγεις πρώτος και κανεις μια ισοπαλία στα μπαταζ παει η διαφορα αμέσως. Αυτα ειχα να σου πω εντελώς φιλικά και διαγοριτικα!

s6
s6
10 years ago

kai o ialysos den exei parei ntermpy ektos me ton diagora (sidiropoulos) alla einai protos

diagoras
diagoras
10 years ago

pire emas omws kai to vasiko den exase sta alla .diladi pire apo ta ntermpy 5 vathmoys kai emeis 1

PELOPONHSOU 22
PELOPONHSOU 22
10 years ago

TO PRWTATHLHMA THA TO PAREI O DIAGORAS H KANEIS,TWRA ESEIS TI LETE ADELFIA DIKO SAS PROVLIMA!!!!