Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μπριτζ: Αρχίζει αύριο το Περιφερειακό πρωτάθλημα

Μπριτζ: Αρχίζει αύριο το Περιφερειακό πρωτάθλημα

0
Dodekanisos

Ξεκινάει αύριο με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Ανατολικής Ελλάδας και Νήσων Αιγαίου, όπου 200 περίπου Μπριτζερ από όλη την Ελλάδα, όλων των κατηγοριών θα διαγωνιστούν σε ένα Τετραήμερο γεμάτο δράση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα θα συμμετέχουν ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ καθώς και μεγάλοι Αθλητές που έχουν φορέσει τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος Μπριτζ Ρόδου αναφέρονται τα εξής:

Πιο συγκεκριμένα το τετραήμερο 09/05/24 έως και τις 12/05/2024 ο όμιλος μας συνδιοργανώνει μαζί με την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και τον Δήμο Ροδίωντο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Ανατολικής Ελλάδος και νήσων Αιγαίου!
Η γιορτή αυτή του Μπριτζ θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων “RODOSPALACE”ξεκινώντας με τους αγώνες Ομάδων και συνεχίζοντας τις επόμενες μέρες με αγώνες ζευγών σε όλες τις κατηγορίες, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα πραγματοποιηθεί και μαθητικός αγώνας με την συμμετοχή ενηλίκων αλλά και εφήβων του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου.

Οι συμμετοχές έχουν ως εξής:
Αγώνας Ομάδων: 26 Ομάδες
Κατηγορία OPEN: 41 Ζεύγη
Κατηγορία 1-9: 30 Ζεύγη
Κατηγορία 1-6: 15 Ζεύγη
Ζεύγη Μαθητών : 10 Ζεύγη
Παράλληλα ο όμιλός μας Θα διοργανώσει στα πλαίσια του Περιφερειακού Την Παρασκευή 10 Μαΐου εκδρομή στην Φιλέρημο Ιαλυσού για τους αθλητές του αγώνα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του Αγώνα για όλη τους την στήριξη ο καθένας ξεχωριστά από την δική του μεριά.
1.RODOSPALACE9. TATAKIS WINES
2.MAGNUS MAGISTER10. SIFONIOS DISTILLERY
3.CAIR 11. AIGAION DISTILLERY
4.Gia…..giamas
5.OFIICE SERVISES AEBE
6.ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
7.FOOD 2 GO
8.MGA MUSEUM

Τέλος ο Όμιλός μας θέλει να ευχαριστήσει όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τους δημοσιογράφους καθώς και όλους εκείνους τους φίλους του Μπριτζ που μας βοηθάνε ανιδιοτελώς!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments