Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πρωταθλήτριες οι Κορασίδες του Διαγόρα (video)

Πρωταθλήτριες οι Κορασίδες του Διαγόρα (video)

4
diagoras telxinida korasides
Dodekanisos

Παρέμειναν αήττητες και στον τελευταίο αγώνα που έδωσαν οι κορασίδες του Διαγόρα επικρατώντας της Τελχινίδας στο κλειστό της «τέντας» με 3 – 0 σετ. Έτσι η Νεφέλη Δικαστοπούλου και η παρέας της είναι από σήμερα δίκαια πρωταθλήτριες κορασίδων και θα εκπροσωπήσουν τα Δωδεκάνησα στην Τελική φάση της Ζ΄ Περιφέρειας.
Στο σημερινό αγώνα οι αθλήτριες του Πάνου Δικαστόπουλου έπαιξαν πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση κόντρα σε μια Τελχινίδα που προσπάθησε αλλά δεν είχε τις επιθετικές λύσεις.
Στο 1ο σετ ο Διαγόρας πήρε διαφορά στο σκορ (11-6) αλλά οι φιλοξενούμενες ισορρόπησαν το ματς και ισοφάρισαν 15-15. Και πάλι όμως οι μικρές του Διαγόρα ξέφυγαν για να πάρουν τελικά το σετ με 25-18.
Στο επόμενο σετ ο Διαγόρας προηγήθηκε με 20-14 αλλά στο σημείο αυτό η αντίδραση της Τελχινίδας ήταν αποτελεσματική και το σκορ έγινε 20-19. Και πάλι όμως οι ‘κυανέρυθρες’ κατάφεραν και πήραν το σετ με 25-21.
Στο 3ο σετ και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό βόλεϊ με την Τελχινίδα να προηγείται με 16-19.
Ο Διαγόρας μπόρεσε όμως να καλύψει τη διαφορά και να κερδίσει και αυτό το σετ με 25-21.

ΓΣ Διαγόρας – ΡΣΦΠ Τελχινίς 3 – 0  σετ σε 79΄ (25-18 σε 24΄, 25-21 σε 29΄ και 25-21 σε 26)΄.
Διαγόρας (Πάνος Δικαστόπουλος): Νεφέλη Δικαστοπούλου, Μαριάννα Καραγιάννη, Αντιγόνη Καρυδάκη, Καλ. Σμαράγδη, Φ. Λιαράκου, Κατερίνα Χανιωτάκη, Πελαγία Καριδάκη, Μαριέτα Ταμβακά, Δέσποινα Χατζηνικολάου, Μαρίνα Τσακίρη, Κατερίνα Γιαλλουράκη και Ασημένια Μαλλιάκα (λίμπερο)
Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς): Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη, Λόρεν Γεροσάββα, Αγγελική Αγγελή, Ελεάννα Κωνσταντάκη, Νικολέτα Αμορανίτη, Ντιλέκ Χουσεΐν, Βάλια Παρασκευά, Αγγελίνα Κώτη, Γεωργία Λεσιώβα, Φεράχ Ντουμάνογλου, Μαρία Οικονόμου, Ελβίρα Ζέρβα, και Λουΐζα Τσαγγαράκη (λίμπερο)
Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Νίκος Χατζησταυριδης και ο Σάκης Κυπριώτης.

 {youtube}yXSLhr84hQ0{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
volleyman
volleyman
11 years ago

Αγαπητέ συντάκτη.

Πλανηθήκατε…
δεν μείνατε ως το τέλος, για να δείτε το κύπελλο της απονομής.
Επίσης κανένας δεν σας ενημέρωσε, αλλά ούτε και οι ίδιοι στην επιτροπή μάλλον γνώριζαν, αφού έλαμψαν με την ΑΠΟΥΣΙΑ τους.
Είπαμε και γίνομαι πάλι κακός…
Γίνονται, απλά για να γίνονται,
χωρίς περίσκεψη,
χωρίς οργάνωση
χωρίς μεράκι…
Είναι πολύ κρίμα να εμπαίζουν,
αθλητές,
γονείς,
ένα μεγάλο σύλλογο, αλλά πολύ περισσότερο
την νοημοσύνη μας.

volleyman
volleyman
11 years ago

– είναι οι ίδιοι παράγοντες (της Τοπικής Επιτροπής) που δεν πήγαν στα γενέθλια του μικρού Γιωργάκη εμπαίζοντας τη γιαγιά και τη νονά του
– είναι οι ίδιοι που αδιαφόρησαν και δεν παραβρέθηκαν στην ενθρόνιση του νέου ποντίφικα Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο ενώ έξι αρχηγοί κρατών, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και άλλοι ηγέτες ήταν παρόντες στην τελετή.

Ότι και να πω είναι λίγο

beachman
beachman
11 years ago

ρε volleyman υπερβάλλεις.
Εγώ ήμουν στην Τεντα και κατάλαβα τι έγινε.
Ο Διαγόρας αποφάσισε να κάνει μια μικρή γιορτή για τις πρωταθλήτριες. Ήταν ο τελευταίος τους αγώνας, δανείστηκαν ένα κύπελλο (ποδοσφαίρου) δίπλα από τη Λέσχη και – οικογενειακά – έκαναν μια απονομή.
Εσύ σπίτι σου όταν γιορτάζεις κάτι παρεξηγιέσαι που δεν έρχεται ο Δήμαρχος και μάλιστα χωρίς να τον καλέσεις.

Σοβαρέψου, θα μας πάρουν χαμπάρι

volleyman
volleyman
11 years ago

Το σωστό είναι να γινόταν ότι και παλιότερα. Να καλούσε η ΤΕ τις αθλήτριες σε νυχτερινό κέντρο , να τις βάλει να πληρώσουν είσοδο και μετά ίσως τους έδιναν και κάνα μετάλλιο….
Μπορεί να έχω πολλά παράπονα, αλλά συγχαρητήρια στην τωρινή Επιτροπή που δυο χρόνια τώρα έχει κάνει απονομές σε όλα τα πρωταθλήματα και μάλιστα μέσα στα γήπεδα!!!