Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ροδίων: Πιο κοντά στον τίτλο (pics & video)

Ροδίων: Πιο κοντά στον τίτλο (pics & video)

0
rodion telxinida andres
Dodekanisos

Μια ακόμα νίκη που το φέρνει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στους άνδρες πήρε το Ροδίων Άθλησις με αντίπαλο τον ΡΣΦΠ Τελχινίς.
Σε ένα πολύ καλό ματς που ικανοποίησε τους πολλούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ανωτερότητα τους.
Ο αγώνας, στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία, ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ (10-10). Τα λάθη των φιλοξενούμενων σε υποδοχή και επίθεση έφεραν αρκετούς πόντους στους αντιπάλους τους που προηγήθηκαν με 18-11. Οι αλλαγές αθλητών και τακτικής από την πλευρά της Τελχινίδας έφεραν αποτελέσματα και το σκορ έγινε 20-20. Η εμπειρία και η ικανότητα των γηπεδούχων, όμως, τους οδήγησε στην κατάκτηση του σετ με 25-21.
Στο επόμενο σετ το Ροδίων Άθλησις πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ (13-7). Η Τελχινίδα ανέκαμψε, πέρασε μπροστά στο σκορ με 15-16 αλλά και πάλι δεν είχε την ανάλογη συνέχεια και το σετ πήγε στους γηπεδούχους με 25-20.
Στο 3ο σετ οι πολλές αλλαγές στην εξάδα της Τελχινίδας δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι το σετ τελείωσε με 25-18.
Ροδίων Άθλησις – ΡΣΦΠ Τελχινίς 3-0 σετ σε 72’ (25-21 σε 27΄, 25-20 σε 23΄και 25-18 σε 22΄)
Ροδίων Άθλησις: Νίκος Μακρής, Βασίλης Μπαρδής, Μανώλης Κοκολάκης, Χρήστος Μοσχούς, Γιάννης Άμαλος, Δ. Σκαρμούτσος, Λοϊζος Παπακωνσταντίνου, Λευτέρης Ριζούλης και Κυριάκος Μαυράκης (λίμπερο)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Μιχάλης Τσιμισίρης, Ευθύμης Καλημεράκης, Γιάννης Καρύδας, Ντάνιελ Γκένοφ, Γκέντσι Ορμενάι, Κώστας Χειμωνέττος, Ρωσσέτος Σταυλάς, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Στέλιος Χαρισίδης, Ντάνιελ Σίμου, Σταύρος Ρουσσέτος, Στέλιος Δροσάκης και Μιαούλης Χειμωνέττος (λίμπερο)
Πολύ καλή η διαιτησία των Λάκη Λαζαράκη, Σάκη Κυπριώτη και Κώστα Τζάνου.

φωτογραφίες: Πέτρος Χειμωνέτος

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/volei/rodion_telxinis_andriko/] width=[150] height=[150]}
{youtube}f1D4VyUY-DI{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments