Αρχική Εκτός συνόρων Πρωταθλήτρια Δανίας μετά από 16 χρόνια η Μπρόντμπι

Πρωταθλήτρια Δανίας μετά από 16 χρόνια η Μπρόντμπι [pics & vid]

0
Φίλαθλοι της Μπρόντμπι βαδίζουν προς το γήπεδο. Πηγή φωτογραφίας: Brondby IF facebook
Dodekanisos

Μίντιλαντ και Μπρόντμπι «κονταροχτυπήθηκαν» στα φετινά play off του πρωταθλήματος της Δανίας. Απώτερος στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Στην τελευταία αγωνιστική, η Μπρόντμπι χρειαζόταν μόνο νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Μίντιλαντ ήθελε επίσης μόνο νίκη. Ταυτόχρονα όμως, επιζητούσε ήττα της Μπρόντμπι, για να πανηγυρίσει εκείνη. Τελικά και οι δύο κέρδισαν Νόρντζελαντ (2-0) και Ώρχους (4-0) αντίστοιχα. Όμως εκείνη που «χαμογέλασε» ήταν η Μπρόντμπι. Οι «κίτρινοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα για έναν βαθμό περισσότερο (61 έναντι 60). Είναι συνολικά το 11ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους και πρώτο μετά το 2005!

Το τι σημαίνει το πρωτάθλημα για τον σύλλογο Μπρόντμπι, μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες. Ουσιαστικά πριν από τον αγώνα χιλιάδες φίλαθλοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Δανίας, βαδίζοντας μέχρι το γήπεδο. Επιπλέον, μέσα στο στάδιο επιτράπηκε η είσοδος 10.000 εξ αυτών. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Μπρόντμπι είναι πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Champions League. Αν και εφόσον κατορθώσει το σύνολο του Μαρτίνς να φτάσει μέχρι εκεί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments