Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρωταθλητής χειμώνα ο Απόλλωνας!

Πρωταθλητής χειμώνα ο Απόλλωνας!

0
apollon apoditiria
Dodekanisos

Διεύρυνε και άλλο το σερί του ο Απόλλων Απολλώνων! Η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς κέρδισε και την Ασπίδα Απολακκιάς (με 3 – 0) και έκανε έτσι το οκτώ στα οκτώ, συνεχίζοντας έτσι την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου που θα της δώσει την δυνατότητα να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφθασαν σε μια εύκολη νίκη όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Το μόνο αρνητικό τους σημείο ήταν ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, όπου χαλάρωσαν και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Στην επανάληψη όμως μπήκαν με μεγαλύτερη προσοχή και συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο και «καθάρισαν» εύκολα τον αγώνα.
Μόλις στο 1’ ο Παλάζης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1 – 0.
Στο 68’ ο ίδιος παίκτης, αφού διένυσε διαγώνια το μισό γήπεδο (μετά από διώξιμο του Μακαρούνα και πάσα του Καρπάτης), μπήκε στην περιοχή και πέτυχε ένα πολύ όμροφο γκολ κάνοντας το 2 – 0.
Στ 82’, ο Σαπαλίδης έκανε τη συρτή σέντρα προς το ύψος της περιοχής και ο Καρπάτησς αφού κοντρόλαρε τη μπάλα με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 3 – 0.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Παλάζης, Ισκάς και Κυριαζάκος. Άρεσαν από την Ασπίδα οι Χατζημιχαήλ, Ματθαίος και Παπασταματίου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Κασιώτης, Στεργαλάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μακαρούνας Γ., Γεωργίου, Μακαρούνας Μ., Σιφωνιός, Κατσούλης, Ισκάς, Καρπάτσης (82’ Φιόλλας), Σαπαλίδης (85’ Κωνσταντάκης), Μπαϊράμης Θ. (20’ λ.τ. Μπαϊράμης Κυρ.), Παλάζης, Κυριαζάκος
ΑΣΠΙΔΑ: Μήτσου, Νάκας, Κάκαρης (80’ Ζαράρης Σ.), Μέκι, Κούτρας (70’ Γιαλός), Διαμαντής (75’ Ζαράρης Τ.), Τριντάν, Σκουλούδης, Ματθαίος, Χατζημιχαήλ, Παπασταματίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments