Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη της Ασπίδας!

Πρώτη νίκη της Ασπίδας!

0
2
Dodekanisos

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και για την Ασπίδα! Η ομάδα της Σαλάκου, πήρε βαθιά ανάσα καθώς επικράτησε στο γήπεδο της του ΑΟ Βαθύ με 2 – 0 και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της. Οι γηπεδούχοι που ήξεραν πόσο σημαντικό θα ήταν να κερδίσουν το παιχνίδι αυτό, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο δυνατά και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα, γεγονός που τους βοήθησε να αποβάλλουν και το όποιο άγχος είχαν. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν δυνατά και στην επανάληψη και έτσι δεν άργησαν να σημειώσουν και ένα δεύτερο τέρμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ασπίδα θα μπορούσε αν ήταν οι παίκτες της πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, να πετύχει και ένα μεγαλύτερο σκορ και να είναι ακόμα πιο άνετη όμως υπήρξε σημαντική αστοχία. Οι φιλοξενούμενοι, μόνο προς το τέλος του αγώνα προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάτι.
Στο 28΄’ ο Πολυχρόνης με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1 – 0. Στο 60’ ο Κουτσουμπάρης πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή και με ένα πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης
Η σύνθεση των νικητών:
ΑΣΠΙΔΑ: Γκίκας, Χατζηκυριάκος, Γιουτζεσόϊ, Μάχλης Μιχάλης, Πόγιας, Λαθούρης, Ιρίμια, Πολυχρόνης (70’ Αγγουράς), Κουτσουμπάρης, Βασιλείου, Καρασάββας (80’ Παπαχριστοδούλου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments