Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πήρε το εισιτήριο ο ΔΙ.ΑΣ.

Πήρε το εισιτήριο ο ΔΙ.ΑΣ.

0
Dodekanisos

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου πανηγύρισε σήμερα η Α.Ε.ΔΙ.ΑΣ. αφού επικράτησε με 4-2 του Καλυμνιακού εκτός έδρας.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Τογρού στο 25΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα οι Καλύμνιοι αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσα με το πλασέ του Κλειδαρά για το 1-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΔΙΑΣ πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Θωνιάτη να μην αστοχεί από κοντά κάνοντας το 1-2.  Μάλιστα στο 67΄ ο ίδιος παίκτης έγραψε και το 1-3 δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να μειώνου σε 2-3 με τον Λελέκη στο 83΄ . Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 91΄ με απευθείας φάουλ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιαούρας (Καραμούτας, Γιαμούζης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Γκεστένια, Μποϊλής, Μαριάς, Καράλιαμης (46’ Χατζηφούντας), Θωνιάτης (75’ Ζιώγας), Χατζησουλεϊμάν, Πανόπουλος (59’ Συνεσίου), Τογρού, Πης (69’ Ιωαννίδης)

ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Λελέκης (79’ λ.τ. Έλληνας), Φράγκος, Κοτσάνης (60’ Σεργίου), Κλειδαράς, Λελέκης, Κάννης, Τρικοίλης Γ., Τσαγκάρης (69’ Αλαχούζος), Κοκκινίδης, Χουρδάς (70’ Τηλιακός Π.), Τρικοίλης Σ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments