Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Λύτρωση” από την άσπρη βούλα για την Α.Ε.Ρ.Α

“Λύτρωση” από την άσπρη βούλα για την Α.Ε.Ρ.Α

0
Dodekanisos

Χάρις στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μασάδο στο 93′ η Α.Ε.Ρ.Α επικράτησε δύσκολα με σκορ (2-1) του πολύ καλού Διγενή και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Το παιχνίδι:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι, ώστε να πάρουν την πρόκριση και από το πρώτο λεπτό έδειξαν αρκετό πάθος. Οι ποδοσφαιριστές του Διγενή κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους μόλις στο 11′ όταν μετά από ωραία κυκλοφορία, η μπάλα έφτασε στον Μικκιού, ο οποίος έδωσε την κάθετη πάσα στον Διακάκη και ο τελευταίος με υποδειγματικό τελείωμα έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους (0-1). Στο 25′ ο Παπασταμάτης έκανε ένα μακρινό σουτ, όμως είδε την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Δαρζέντα. Στην συνέχεια η Α.Ε.Ρ.Α ανέβασε την απόδοση της χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει πολλές κλασικές ευκαιρίες. Σε μια από αυτές ο Λόης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο ορίζοντιο δοκάρι και στην συνέχεια στην πλάτη του Τσαβαρή για να καταλήξει στο δίχτυα (1-1).

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Α.Ε.Ρ.Α συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να έχει την τελική πάσα στο παιχνίδι της. Στο 54′ ο Μασάδο βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως νικήθηκε από τον νεαρό Τσαβαρή. Η φάση της λύτρωσης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 93′ όταν ο Γαργάλης (πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι) έκανε μια ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή όπου και ανατράπηκε από τον Χουτεσιώτη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του διαιτητή Παπαβασιλείου. Ο Μασάδο ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του (2-1).

Συνθέσεις:

A.E.Ρ.Α: Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης, Στελλάς, Δανάς, Τρουμπούνας, Νικολής (46′ Λυμπερόπουλος), Λόης, Πλύγκος (68′ Γαργάλης), Μασάδο (94′ Μίνγλης), Λυριστής.

ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσαβαρής, Σκούμπρος, Κώτης, Παπασταμάτης, Χουτεσιώτης, Τσιπιζίδης, Διακάκης, Μικκιού, Χατζηνικόλας, Χεκιμάι (62′ Κετσές), Καματερός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments