Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Καθάρισε» με Κούτσι η ΑΕ Κατταβιάς

«Καθάρισε» με Κούτσι η ΑΕ Κατταβιάς

0
Dodekanisos

Με ένα γκολ του Κούτσι λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕ Κατταβιάς νίκησε στο Ενωσιακό γήπεδο τον Ηρακλή Λάρδου με 1 – 0 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Ο έμπειρος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τους παίκτες και των δυο ομάδων να μην έχουν άγχος. Οι γηπεδούχοι είχαν σε γενικές γραμμές τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα. Σε ορισμένα σημεία της αναμέτρησης πάντως, οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν τίποτα να χάσουν, είχαν τις προϋποθέσεις τγια να φθάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Καραγιάννης, Ροδίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Καβουκλής, Κουμπιάδης, Αυγέρης, Μαριεττάκης (90’ Τραγάκης), Χ. Κιλασίν, Κούτσι, Μαντινάος, Πάπα, Ποζατζίδης, Νασόπουλος, Κ. Κιλασίν (81’ Δημητριάδης)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Σ. Καντιμοίρης, Δημπάλης (46’ Παπαιωάννου), Συμεωνίδης (81’ Ψαρράς), Καλοπήτας, Λίτσι, Κούτσι, Α. Καμμάς, Καπιώτης, Χάσα (55’ Φάκκας), Μπεννούρ (74’ Μπάρχο) 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments