Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε φόρα ο Διαγόρας Βατίου

Πήρε φόρα ο Διαγόρας Βατίου

0
Dodekanisos

Δύσκολα όπως μαρτυράει και το τελικό 1 – 0, ο Διαγόρας Βατίου επικράτησε της ΑΕ Κω στο γήπεδο του και έκανε το τρία στα τρία μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας! Μαζί με τον ΑΟ Πυλίου είναι πλέον οι μοναδικές ομάδες που έχουν το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως συνάντησαν την σθεναρή αντίσταση της ΑΕ Κω που έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι σε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη έπαιξαν ψύχραιμα και με πολύ καθαρό μυαλό.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Καλημέρης στο 48’ με κοντινή κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Πουλάϊ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Τσέτσος, Λάζος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Ζερβός, Μοσχής (85’ Ντάλας), Καραγιάννης, Αδάμος, Έλληνας, Λαζίδης Κουλλόλλι, Πουλάϊ (70’ Πελέκης), Μόσχος (94’ Μερκάϊ), Καλημέρης (91’ Κονόμη)
ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος, Δραμουντανής, Χούσι, Ζαίμι, Ραμπότας, Οχτάρας, Μυλωνάς, Χατζηφούντας, Τογρού (56’ λ.τ. Λεγκεκάϊ, 83’ Πλύγκος), Φονσέκα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments