Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Καθάρισε” με Χατζησάββα και Δελαπόρτα

“Καθάρισε” με Χατζησάββα και Δελαπόρτα

1
Dodekanisos

Με γκολ των Χατζησάββα και Δελαπόρτα, η Ρόδος επικράτησε με 2 – 0 του Παναρκαδικού και πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «πράσινοι» έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση των βαθμών μιας και ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους. Ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Τρίπολης ήταν πειθαρχημένη αγωνιστικά σε όλη την διάρκεια. Παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ, δεν παράτησε σε καμία στιγμή το παιχνίδι και συνέχισε να αγωνίζεται με στόχο να πετύχει έστω ένα γκολ. Η διαφορά στην ποιότητα των ρόστερ όμως ήταν εμφανής με τα «ελάφια» να υπερέχουν ακόμα και χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν.

Η Ρόδος στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειξε σαφώς πιο δραστήρια από τον αντίπαλο της. Παρατηρήθηκε όμως μια …φλυαρία στην επίθεση. Ίσως αν οι «πράσινοι» ήταν πιο απλά να μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα τέρματα.
Το ίδιο σκηνικό περίπου συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ρόδος χωρίς να …πατήσει το γκάζι, συνέχισε να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και πετυχαίνοντας άλλο ένα τέρμα με τον Δελαπόρτα «σφράγισε» τη νίκη της.

Στο 5’ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή, ο Χατζησάββας με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 58’ μετά από ωραίο συνδυασμό του Γιόνδη και του Δελαπόρτα, ο δεύτερος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Κανταρτζής, Σούλης, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Μισέλ, Δελαπόρτας (78’ Κλιγγόπουλος), Μπουντόπουλος (87’ Βουργουντζής), Χατζησάββας (90’ Σταυλάς), Γιόνδης, Ραχήμ (67’ Μπίσα)
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ζαχάρης, Νάνος, Μπινώρης, Τρέσα (70’ Δ. Λυμπερόπουλος), Τσιώλης, Στρέμπας, Διαμαντόπουλος, Στασινόπουλος, Γιουκούδης, Κοντογιαννόπουλος (61’ Ν. Λυμπερόπουλος), Μπάρδος (54’ Αντωνόπουλος, 86’ Καπετανάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] το φιλμ του αγώνα στο news12 […]