Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όταν μιλάει ο Κακλαμάνος

Όταν μιλάει ο Κακλαμάνος

0
Dodekanisos

Με χατ – τρικ του Αλέκου Κακλαμάνου, ο Κλεόβουλος Λίνδου πέρασε από τη Λέρο με το επιβλητικό 5 – 2. Ήταν η δεύτερη νίκη για τους Λινδιακούς σε τρια παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Κλεόβουλος ήταν καλύτερος του αντιπάλου του και δίκαια έφθασε στην κατάκτηση της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1’ με τον Κολιοκώστα. Στο 8’ Κακλαμάνος πέτυχε το 0 – 2 όμως οι Λεριοί βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν το σκορ στο 25’ με τον Φουντουκάκη. Πέντε λεπτά αργότερα όμως και συγκεκριμένα στο 30’ ο Ταγκάεφ από κοντά έκανε το 1 – 3 ωστόσο οι γηπεδούχοι πριν τελειώσει το ημίχρονο (στο 39’) μείωσαν και πάλι με τον Τσάτσο σε 2 – 3 δίνοντας νέο χρώμα στον αγώνα. Ωστόσο στην επανάληψη, οι παίκτες του Κλεόβουλου κυριάρχησαν και επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και με δυο ακόμα τέρματα με τον Αλέκο Κακλαμάνο (56’ και 63’), «καθάρισαν» εύκολα τον αγώνα με 5 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Αλέκος, Βουλγαράκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γιάνναρος, Μπασιλάρης (70’ Δράκος), Σκεμπές, Μπάκας, Τσάτσος, Καστής, Ηλίας, Φουντουκάκης (60’ Κόλλιας), Καράγκιολης, Χατζησταμούλος (75’ Ρούσσος), Κόκκαλης (85’ Πέρος)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Χαμιτάι, Μπαϊρακτάρης Η. , Γιατσιάτσιος, Γιαννιού, Κουκουτσέλας, Γκίκας, Μπαϊρακτάρης Μ. , Ταγκάεφ(55’ λ.τ. Τσιάτσιος), Κολιοκώστας, Κακλαμάνος Α.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments