Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πήρε το «διπλό» ο Ιωνικός!

Πήρε το «διπλό» ο Ιωνικός!

0
Dodekanisos

Χωρίς να εντυπωσιάσει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Ιωνικός πέρασε με το «διπλό» από τη Ρόδο κερδίζοντας τον Ιάλυσο με 2 – 0 στο πλαίσιο της συνέχειας της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι Νικαιώτες έπαιξαν όσο χρειάζονταν για να μπορέσουν να πάρουν το «διπλό» που τους διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου.

Ο Ιάλυσος προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό της αναμέτρησης και μπόρεσε να το κάνει κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχε ορισμένες φάσεις για να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν και πάλι τον τρόπο να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και τελικά να φθάσουν στην κατάκτηση των βαθμών που ήταν και το ζητούμενο γι’ αυτούς.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο περισσότερο με τον Ιωνικό πάντως να στέκεται αρκετά τύχερος μιας και μόλις στο 1’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το τέρμα αυτό έδωσε ψυχολογικό προβάδισμα στην ομάδα της Νίκαιας ενόψει της συνέχειας

Τα γκολ

Στο 1’ λοιπόν μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Αργυρίου με ένα εντυπωσιακό σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0 – 1.
Στο 80’ ο Καμαρά διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2 με κοντινό πλασέ μετά από απόκρουση του Χειμωνέτου.

Ο Ιάλυσος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 45’ με τον Σπάρταλη να σουτάρει άστοχα ενώ ήταν σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή. Ανάλογη φάση για να σκοράρει είχε και ο Δελαπόρτας στο 60’. Σημειώνεται ότι ο Ιάλυσος «φώναξε» για ένα πέναλτι στο 55’ μετά από χέρι του Ποβατίδη μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής όμως άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέτος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (81’ Κρεκούκιας), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Σταυλάς (74’ Μπαρμπαγιάννης), Ρίκκα, Καρπαθάκης (85’ Αλεμάϊ)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Προβατίδης, Μάρης, Πέεφ (81’ Ασάνοβιτς), Καραλής (63’ Σιμιτζής), Αργυρίου (74’ Καμαρά), Μάνας, Ζαφειρίδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments